ЈА прв пат ја читам ама други ми кажаа за неа Знам дека е често во сала...Страствен навивач за Климент Има 14 години и сака да биде ангел4е на Victotria Secret Сака книги,филмови,музика и секогаш ја следи модата Модерна сосетка имам ја
Дека има 20 год.се наоѓа во изгубено срце и дека навистина е голем ангел се надевам дека ти кажале убави работи за мене
Да да Ама и нешто знам онака професијата ми е таква ти друго нешто да не знаеш случајно уште нешто за мене
Дека се вика Бојана, има 2 мачиња што сјм ги видела на слики од вашите миленичиња, запамтив дека едно се викаше Були, но другото заборавив како се вика... и знам дека обожава мачиња.
Знам дека се вика Мила ,голем љубител е на животните посебно обожава волци кучиња и мачиња (мислам така беше) од нејзините последни мислења сватив дека таа е меѓу најдобрите во класот и повеќето ја нарекуваат со некои имиња кои што и сметаат (а со тоа да си се гордееш да знаеш ) знам дека желба и е да има куче исто како и никот 13 години од Скопје и премногу убаво размислува за нејзините години Епа Папии многу знам а ?
Се знаеш, морам да признаам. Јас за тебе знам дека: Ја сакаш Шпанија, во врска од далечина си веќе 3 години, имаш над 20 години, голем оптимист и хумана е.
За папи еве викторија доволно напишала горе а јас ќе додадам и дека папи многу сака да прави сценарија за филмови и да биде главна улога. Ептен ја бива...
Работи тоа што го сака,искрена и добра личност пред се Обожава пица и италјанска храна ,не е во врска Го обожава Водно,сака да ужива со своите најмили...чат пат читнува по некоја книга,човек од збор ветеното го исполнува ... уф доста е,повеќе во наредна прилика
Дека се вика Викторија..Сака да оди во Шпанија,ја интереси љубовта,убавината,мила девојка..има убави мислења
Сепшалке таа нема сестра!Па затоа јас не и сум само другарка туку и сестра! Многу за тебе не знам.Само ќе кажам,дека си ми многу фина и друштвена! И мислам дека си средно.