Има куче (Ердел Териер) и црна мачка, име и презиме, има сесра, во кој град живее, дека обожава животни... Толку отприлика...
Па многу знам за неа: -Има сестра поголема и брат помал -Има 14.5 години, за 1 месец ќе полни 15 години -Знам каде живее -1ва година средно е -Име и презиме секако -По кои предмети правеше екстерно и што доби, а дека заедно решававме задачите по фб ахахаха и не ми текнува сега друго во моментов али многу знам...
Па не многу. Ја среќавам низ форумов, знам дека ја сака зимата и ставале слики во играта Најди слика од...
дека живее во скопје и дека има 2 години и знае да пишува и правилно да користи компијутер од 4 месеци.
Има 18 години, женско е, нејќе со стари излитени фрази да и се пуштаат, има брат, има инстаграм, ја гледала серијата Како ја запознав мајка ви, ја привлекуваат лоши момци, но само за забава, го користи регенераторот на сијос, ги гледала и сериите Бубалици и Пријатели.. и толку знам за неа според мислењата што ги напишала.
Дека ми има лајкнато едно мислење . Не сум редовна баш на форумов во последно и незнам што се случуваа
heh deka se zablagodaruvva na nedovrsena rabota a zamislete koga ke pomognam do kraj ohoo ke ima cestenje