Знам дека ми е сограѓанка, 22 години мислам дека има, стрелец е во хороскоп како мене , обожава маченца и е многу мила
Полнолетна госпоѓица која што годинава е матурантка Обожава да гледа филмови и да чита книги,одичен ученик,слуша добра музика,заљубена е во Италија .... доста е
Прекрасна во секоја смисла на зборот, заљубена до уши. Девојка која што е спремна да ти дади совет во секое време.
Дека не чува маче дома иако обожава, исто како и јас (ќе им идеме на гости на овие од дружината што чуваат да им ги изгњавиме )
Deka zivee vo sk mislam amamn ja saka italija ima 18 znaci bese maturantka godinava....otkacena sigurna sum deka e odlicen ucenik pretpostavuvam deka saka dobra kniga i film i sigurno saka macki
Обажава мнногу животни, има преубав кутрак шо ми се иде да го изгњавам(стенфорд териер мислам , ако сум грешка поправете ме).Сака да помага.Мој впечаток толку.
Јас знам дека ништо не знам. Или сум заборавила или прв пат ја гледам. Инаку не е стенфорд, американски стафорд териер е нејзиното. (Кратенка АМСТАФФ)
Девојка со преубава насмевка,студент,обожава благо, внимава како изгледа,слуша добра музика ,обожава мали бебиња и многу ужива во Новогодишните празници Има домашно милениче со кое мислам дека е многу приврзана
Викичка знам дека ни е најпозитивната тука Име, презиме и од каде е, среќно заљубена , обожава цвеќе, слуша убава музика...
Znam deka naminuva na chat nekogas porano bese poaktivna....mislam deka e mazena ako ne popravete me....lele tolku znam ova za viki ne za spec a za nea veke kazav
Знам од каде е, али не знам дали сака да се знае, сака често да менува аватари, има куче кое се вика Артур и е многу фотогенично xD
Дека не знае дека нејзиниот коментар дека се зезам во другата игра ме скина од смеење (затоа што не се зезав, јас сум озбилна далавера )