Си ја пратам во повеќе теми, ама секогаш во очи ме останува потписчето, абе секогаш ме деконцентрира потписчето. Патем има прекасно име на форумов и пишува прекрасни мислења.
Доста истакнат член, мн често ја гледам во СДК и многу често кога пишува нешто на крајот пишува „вашата Мадам - А“
Знам дека ми е врсничка, од Битола е и студира психологија, дека е заљубена, многу позитивна и пишува најшарени постови на форумов
Морам да признаам еден од моите омилени членови кој секогаш ме бара за на чат а од еднаш ко се најдовме уште еднаш јок
Знам дека сме врснички,знам дека е многу заљубена,од Битола е,сака мачки,гледа аниме и тоа е тоа. P.S.: Доаѓај на чет почесто,да видиш што интересна банда сме.
Порано мн почесто си ја гледав сега не толку низ темите, можеби чепкаме на различни места, иди на чат ја гледам поќе пати дур сум била и сакам пак да ја видам
Знам дека е доста активен и истакнат член, со нејзините мислења речиси секогаш се согласувам и е доста впечатлива.
*не се цртaни, aниме имa жaнрoви кaкo хoрoр, трилер, мистеријa, дури и геј и лезбејски (шoнен aи и шoџo aи се прaвилните имињa нa жaнрoвите, нештo пoaдвaнсд се јaoи и јури). Игнoрирaјте гo пoстoв и прoдoлжете сo членoт нaд мене
Епа за Џинџерка... знам од каде е и што студира, дека ја обожава Тори Амос, дека не е џинџер иако е потпишана така Многу интелигентна и позитивна девојка, брзо ми остави прекрасен впечаток со нејзините креативни и уникатни постови што обожавам да ги читам