Знам дека го мрази Торес, страствен навивач е на македонската кошаркарска репрезентација, друго не ми текнува...
Дека е вага во хороскоп, дека ги сака Дамјан и Војдан Стојановски, дека во основно седела на прва клупа и била откачена, дека има убаво лакирани нокти (по сликите), дека е од македонскиот Лас Вегас.
Mногу го бендисува Предраг ,многу ми е реална, исто како мене едвај седи на школо , мислам дека учи нешто поврзано со медицина ..можеби фармација како мене
Сограѓанка моја, ја следи модата, секси девојка, има 17 години. Има многу убаво кученце по има Џеки. Учи фармација
И покрај „лудиот“ ник, доста прибрана во живо; Сака да слуша кога некој зборува; Интересна; Лесно снаодлива во комуникација; Прилепчанка; Црвенокоса; Доживотно сингл, ко мене.
СЕШТО знам знам дека не пие алкохол, дека ме мрази најмногу на свет (упс сака да ме мрази) и дека е "дебел" и дека фемнинкиве го опсипуваат со комплименти (што донекаде се вистинити)
Знам како се вика. Знам дека има завршено Економски факултет и ево потрага по работа. Има брат и сестра и на љубовно поле е слободна, но мами машки срца на секој чекор.
Знам дека е многу модерна девојка Знам дека го сака дечко и најмногу, и дека се труди да направи се за таа врска да успее, знам дека и е роденден на 4ти Јули. Ракче Знам..
Еден од ретките кој кога ке ти даде совет те однесува на правилната патека кон успехот и љубов истотака висок забавен млад дечко на кој повекето тука сакаат да го запознаат и повеке..... гхммм и истотака за Интер навива и тука ми пага филмот за него иначе cool guy
Одличен „ретардиран“ хумор, мојот омилен; Смета дека некаде ја видел Гоу-грл, ја трачал со дружиња; Се „бори“ за машките права кога на форумов се под напад на бесни цури; и повеќе... Хммм, и истотака за Милан навива и тука ми паѓа филмот за него. иначе cool guy.
Знам дека е машко Знам дека гледа фудбал ама уште неможам да сфатам за кој навива Сака да се шета и убаво се облекува За др во иднина
Дека во хороскоп е близнаци. Дека многу сака да ја посети Шпанија. Дека е авантурист. И незнам ништо друго.