Дека он е сонце (во хумористична сексуално-ориентациона , и во смисла на добрина ) Демончето... дека ни го отвори убавиот тренд со дневна доза мачиња во ФМЌ
Ааа, колку убав комплимент Знам дека е џинџер како на аватарот, посветена мајка која и вонредно студира, експерт за правопис Политичките и некои други ставови ни се спротивни, ама ја почитувам
Далеку сум од експерт за Правопис, ама си го сакам јазикот. Знам дека е млада и доста зрела за нејзина возраст.
Прекрасна личност, напатњна душичка, многу емотивна, гради ѕид околу себе, одличен соговорник, добар советник, прекрасна мајка! Жена борец со која мора најхитно да прајме кафе средба
Мајка на 3 сонциња (како успеа мор сите копии на тебе да се) Силна, пресилна жена која успеа да пресече и да каже доста на неправдите... Многу кревка и премила личност, која мора да прекине да си става се' на срце и да почне да се чува Уште многу имам да пишам, ама поголем дел си знајш
Фина,културна.Има добар сенс за мода.Ја сака Италија и англискиот јазик.Има многу јаки слики по инста
Знам дека мисли дека: Feminism isn't about making women strong. It's about changing the way the world perceives that strength.
згодна младолика рибетина со свој карактер и амбиции и преубав вкус за облека. 2 ќреки лепотици на неа исти. Ова за Џојка.