Многу мила личност, фина, љубезна со сите. Не се согласуваме за некои работи пошто е поконзервативна, но во емотивноста и емпатијата многу ѝ се пронаоѓам од друга страна Сака вино, турски серии, и музиката на Махмут Орхан Ракче е во хороскоп итн...
Заљубена, емотивна, дружељубива, сака да си каже сè што мисли, без разлика дали некој ќе се согласи со нејзе или не, емпатична личност. Љубопитна, со оглед на тоа што се знае со голем број на членки од форумов, сигурно била љубопитна кој се крие зад никовите, па така се спријателила за да дознае хаха
Знам колку што запомнив ако запомнив добро дека е ептееееен емотивна, пати поради неправди, уствари неправдите ги мрази најмногу, небитно дали направени на неа или на други, секогаш е на страна на правдата. Не е злопамтило (еднаш мене ме критикуваше жустро нешто, па после без проблем лајкчиња ми ставаше) шкорпија е а заљубена е во рак од кој не е баш задоволна и сака многу да му каже, ама се преќутува
Не знам премногу за Херера, само знам дека кога ја читам осеќам како да шири некоја топлинана на форумов. Многу мила и пријатна личност.