Знам дека сака да гледа серии, посебно Др. Хаус. Знам дека го сака Виле Вало, знам дека сака да седи во пижами, дека сака да чита книги и да пишува.
Студент , Од Скопје заљубена модерна и урбана ... Возраст знам не следи спорт обично и тако то има уште нешто ама мозочево трокира
Дека го сака Војдан Стојаноски Тоа ми е најзабележително кога ќе видам дека напишала некој пост(заради потписот) и... знаев уште нешто ама не можам да се сетам по што ми беше карактеристична
Знам повеќе работи Прилепчанка , студира на правен факултет во Битола. Го сака Тодор Гечевски има 21 година
Мислам дека учиме во исто школо и веројатно сме заедно и во смена Дека е на диета (истата мака ја имаме ) Дека ја слуша Нирвана. И така
Знам дека е втора година на факутет кој не е по нејзин избор.Знам дека има/имаше дечко за кој могу се нервира и во моментот не знам дали уште се заедно (не сватливо е )Знам дека е завистичка од фудбал не пропушта ниту една утакмица.Знам кои фудбалски клубови ги мрази а кои ги сака.Ајде доса е толку Ме превари Beauchamp за која ништо не знам
Скопјанка е, поради би дремела на фемина отколку да учи и слабост и’ се парфеми (како и мене ). Ме превари Hiii за која ништо не знам.
21 годиншна, навивачка на Јунајтед, мислам ништо посебно, САМО најдобриот клуб на светот и пиштол да и впериш нема да може да си ги среди љубовните проблеми.