За Елементал дека е 24годишен дечко кој помага на другите преку делење совети, како што иам приметено претежно љубовни, мрази пренашминкани девојки без осет, делува искрен, против насилство врз животните е, песната Марама му буди некакви спомени, и мене исто...толку знам, не многу... Бичамп ме претрка, за тебе не знам ништо засега, има време
Знам дека е од Скопје, средношколка. Има дечко кој многу го сака. Сака мода, посебно есен/зима колекциите. Знам дека е рак во хороскоп и сме родени во ист ден. А да и има помала сестра.
Гоу, прво што ми паѓа на памет е убава, модерна и паметна девојка, личи на Шарлот од Сексот и градот Од Скопје е, дали учеше нешто средно економско или економски факултет не се сеќавам баш Мрази кавги и препукување на форумот и почитува туѓо мислење И мислам дека има и брат и сестра, или па не
Секогаш е тип-топ средена. Згодна Феминка. Мислам дека е од Скопје, и мислам дека знам како се вика (имаше некаде во темите споменато).
Дека е нов,активен член. Дека на 15 години се фатила со дечко и (тоа значи дека одат веќе три години ако е точно дека има 18 год. ) Дека има фобија од инсекти (и јас исто).
дека има 24 години и валда се вика ана ..... на фемина е 8 месеци и 1 ден и си го сака нејзиното сонце 7 год. 9 месеци и 2 дена