Шопинг во Солун , Чисто Скопје Државен факултет Инает Упорна Редактирам Виножито Нашиот Хитлер ме сфаќа веројатно не се лути интересна ми е кога прави чистки ... Строга Принципиелна Верена (ова ме зачуди ) Реална Нејќе да се улизува -Поштувам Фудбал не прати Заљубена Не се впушта во авантури често знае кога е доста
Обожава фудбал. Навива за Челзи, го обожава Џон Тери и..... Меси Иако не сака да признае ја сака и Барса, а го мрази Реал . Тешко се заљубува и изгледа дека е ладнокрвна во поглед на машките
Правник За политика можеш да дебатираш до утре сабајле ... СДСМ Има стил, и стас Реал Мадрид Дооооооооооооооооооооооооооолга врска ... Објективна , најчесто ... Ова се досега заклучено ама додека чепкав низ тема ме разочара користам прилика ... Вака ли ? ! После се ... Какво предавство
Знам дека е директна, не оди одоколу ако сака нешто да ти каже, ќе ти каже без да врти како киша око Крагуевца, знам дека некогаш и многу погрешно е сфатена, мила ми е мнооооогу и има прекрасна насмевка. Толку за нашата Сеси, друг пат повеќе.
Па знам дека не пишува често, инаку би дознала многу повеќе за неа. Воедно и молба да дозволи подобро да ја запознаеме.
Знам дека се запиша на Филолошки, знам дека има смисла за хумор, знам дека е сингл и дека не сака да се замара со врска
Знам дека е непушач, знам дека живее заедно со дечкото, знам дека во хороскоп е бик исто како мене , знам дека е голем гурман , знам дека е скептик во однос на нови пријателсва и тешко се отвара пред луѓето...итн итн
Знам дека не е од Скопје, дека е правник ама не знам дали дипломирала или учеше за правосуден испит, дека има долгогодишна врска, сака жолта боја (барем за чевли) сака да гледа фудбал, има остар поглед и знае како да дебатира во темата за политика. Доста е, да имам материјал и за понатаму
-Знам дека е екстремен љубител на иронијата и вистината -Знам дека е ненормално згодна и убава -Знам дека е паметна -Знам дека е екстра готвач и љубител на зачини -Знам дека кога нешто ќе зацрта- го исполнува -Знам дека не сака лигави луѓе или луѓе со променливи ставови, кои се исто така неаргументирани -Знам и од кој град е
-Има суперблог. -Пишува квалитетно и не безпотреба. -Вага. -Неизбрзува и размислува пред нешто да направи. -Умерена, фина и амбициозна.
Знам дека е маљо што би рекле Охриѓани и дека порано спамираше по темите- секаде ја имаше, ама сега се смири Знам дека ја сака розевата боја и Мајли