добро може ако веќе немаш ништо да кажеш за форумџиката над тебе, да не пишуваш воопшто?! 10 поста уназад те читам, исто пишуваш....ако знаеш нешто напиши, ако не не пишувај Spoiler морав офтопик да отидам и на игра ама се претерува
Па дека дипломираше економски , и дека е идржлива чим успеала да преживее тамо и дека сака камшик да и мавне на beauch истотака дека живее у Скопје и дека највероватно се имаме сретнатно ама не и поздравено уствари кога гледаме така со сите се имаме сретнатно ама не упознаено знаеш интересна ситуација онака поминуваш улица се буткате и толку блиску а сепак далеку
Знам што учи. Знам колку години има. Знам дека има сестра. Знам дека многу е заљубена овој период, и дека многу си го сака дечко и. Знам каде живее. Доста е .
многу е реална и приземјена, директна и остра во мислењата на форумов постара е од мене (мислам) несака многу познанства да шири овде објективна е
Го сака Торес и Челзи Истотака е од Скопје и сака да шврља по политика дека е студент или маченик како што пишала
Па многу е мистериозен не кажува ништо за себе Знам дека има одлична смисла на хумор, има 19 години. Исто така знам дека е Скопје Не враќа на Л.П.
Знам дека е штипјанка, мислам дека е средно уште. Голем фан на македонската кошаркарска репрезентација, знам дека го сака Рикардо Кака, го сака и премиерот наш... Ај доста е
Знам дека студирала правен и се вика Мери Spoiler или да не сум грешка ..и тоа сега не ми текнува друго