Многу е активна тука во форумскиве игри, многу е упорна во се што прави, не се откажува лесно. Информирана е за се. Исто така знам дека не би простила неверство.
Врсничка ми е, плава, овен во хороскоп, си пие турско, не слуша турбофолк, сака депилирани машки Отприлика тоа
Знам како се вика Скопјанка, паметна, убава, личи на типкава од аватарот 100% ќе оди на државен, мислам дека сака тоа да биде економски Е уште многу знам за Плавуша, ама доста е за сега
Not much. Дека има 16 години, дека сака да чита и е фан на книгите на Николас Спаркс, по локацијава претпоставувам и на Грин Деј.
Знам дека е маљо , ама паметно Сака квалитетна рок музика, и ја обожава серијата „Доктор Хаус“. Знам и дека седи до многу касно, лошо е тоа, лошо
Дека ми е врсничка, ги сака Вилијам Леви и Роналдо, обожава чоколадо и такви работи и знам за која политичка партија е определена.
за есперанска: Знам дека е од Каменица, ... дека сака да игра игри на форумов, сака благо, и сака да биде докторка. ...дека е голем фан на сапуници, овие шпанскиве или мексиканскиве сеедно. Згора на тоа и сака да оди во Рио де Жанеиро, и омилено име од сеиите и е есперанса за starbucks Знам дека е од Штип, дека не сака Скопјани, знам дека сака да мудрува , знам дека сака секогаш да е во право и дека е голем инат и кентре . Знам дека книгата “ правилно граматичко пишување на форум“ ја има научено напамет (у случај да нема таква книга таа ќе биде нејзиниот автор )
Срцка е, обично најмногу те гледам во темата што би и кажале на форумџиката над тебе, си прати спорт, друго не ми текнува