Знам дека е паметен, фин и амбициозен дечко. Во потрага по совршена џенцка. Сака да се дружи и да запознава луѓе. Скопјанец Знам и други работи ама ај доста е .
Знам дека сака кошарка. Знам дека е од Штип Spoiler Не сум сигурна Знам дека одлично и оди наставниот предмет Мак. јзик и литература Знам дека го сака Лео Дикаприо (love him too ) И знам дека не сака залудно потрошени муабети од кои нема никаква корист.
Дека има 21 година (очигледно). Знае да дава добри совети. Сведок сум на бројни мислења кои се поткрепени со убави мисли и зборови. Знам дека едно време немаше аватар.
Знам дека е една од поновите членки и сега за сега не ме нервира Се шалам, ептен малку знам за тебе, ама пишувај повеќе, за да дознаам
Знам дека денес е многу среќна иако е тмурно во Гевгелија. Знам дека сега студира во Скопје, порано играше ракомет, згодна е, има другарка која и подарува убави подароци , амбициозна е и културна Ани, за тебе знам дека обожаваш да седиш во форумските игри
Знам дека е од Скопје. И од нејзините постови знам дека е директна и дека сака да се шегува. На секого му ја кажува вистината во лице.
Знам дека е од Мак. Каменица, средношколка, има 18 години. Заљубена, во долга врска. Многу згодна и убава девојка со добар стил на облекување. Паметна,интересна и многу мила, секогаш со издржани и поткрепени мислења Една од феминки што ги обожавам и обожавам да ги читкам