уште малку ќе прави годишнина на овој форум,сака да користи емотикони, искулирана личност која многу многу не се замара за околината околу себе,често користи паметни реченици и животни теории за изразување,наивна е во некои случаеви,има доста козметика-алала да и е ,знае да одбере добри работи,сака фудбал,голема мрза е-ова е извадок од контекст,па доста е девојко се изначитав по твоите мислења ама интересно ми беше,како па научив неколку работи за тебе
Знам дека многу ме потсетува на најдобрата другарка. Има убав вкус за книги и за музика. Знам дека е средношколка. Има убав стил на облекување.
Знам дека е убава. Знам дека има совршено истенчен стил за мода. Знам дека има свој блог поврзан со истото. Знам дека има дечко. Знам дека е студентка и е љубител на квалитетна литература. Знам дека не пие (многу ), не пуши, абе ги има сите квалитети и особини кои треба да ги поседува една урбана и паметна девојка денес.
Знам дека ич ама ич не сака алкохол. Знам дека ги знае сите шпански серии, затоа што ниедна не испушти. Од таму и произлегува корисничкото име. Знам многу.
Често ја сретнувам на форумов, ама не знам многу. Знам дека корисничкото име и` е слично со нејзиното, знам дека не знам колку години има, знам дека не е од Ск (мислам дека е од Виница, ама не сум сигурна), знам дека беше настината, се надевам оздраве, знам дека е мила и дека не влегува во конфликти.
Знам дека е вампир Знам од кој град е. Знам дека е доста зрело девојче, мило, и никогаш не сум ја видела во расправија. Игра доста во форумскиве игри, ама никогаш не остава коментари од типот на топ си кис4е. Ај лајк ју Ова беше за Керолин Коста. За Лолита знам дека е една модерна, убава, згодна мамичка и има ќеркичка што сака да ја дотерува. Знам дека за многу работи е паталец и дека знае да даде доста мудар совет, совет како што би ти дал некој постар роднина. Знам што има учено, еднаш ме мислеше мене дека сум и колешка Знам од кој град е...
Баш напротив, форумџиката над мене уште број на гаќи да ми каже и да можам комотно да кажам дека знам се :evil: Види мајката
Знам дека е од Прилеп, студира и носи очила. Сака добро филмови и убава музика. Се дружи со Сеси надвор од форумов. Сака дречливи бои.
Знам дека е љубопитна знам дека е врв у модни креации и дека има дечко кој го сака и дека обожава да и се јавуваат дома непознати
Знам дека е многу убава,паметна,ја сака црвената боја. Знам дека личи на Кристин Дејвис од сексот и градот...