Знам дека е голем фан на Дамјан (леле колку е неочиглено, открив америка), знам дека е зависник од телефонот... знам дека е добра душа и дека 99% не лаже, тој едниот само за позитивни работи ,знам дека кога се заљуби се изгуби, знам и дека добро и оди со сарказамот и дека нема влакна на јазикот ниту периз на устата
Знам дека е често на игриве и дека без влакна на јазикот кажува што мисли. Друго за сега не знам ништо
Знам дека и недостига Ричи (оној Мисс Ричи де или како и да е) ај да се уозбилиме ... Знам дека е принципиелна личност што најмногу мрази да чека а секогаш доцни ( што би рекле во математикиа КОНТРАДИКЦИЈА или едното или другото , двете никако )... т.е знам дека е личност што сака но и МОЖЕ да доминира. Знам дека мрази математика (се надевам за ова се лажам) Знам и дека задоволство ми е да и ги читам постовите (толку едноставно може да долови и возвишени мисли) .
Знам скоро се, лична карта можам да и пишам Години, живеалиште, висина, тежина, чак и број на гаќи вака од око би можела да одгатнам Ама пред се знам каква енергија и аура шири околу себе. Кога ќе ви се насмевне, веднаш ви е поубаво и топло на душичето. Смејко едно. И знам дека сака да пие тоа што и јас, освен кога не е настината и не смее да пие тоа што јас
.. Дека многу сака да ни раскажува примери/случки од нејзиниот секојдневен живот и дека е секогаш ведра, позитивна и насмеана.
Дека стално си седи на чет, дава доста реални совети, дека е од Куманово и колку години има И дека ја сака Виножитка А и она него
знам дека лошо ме процени (2 дена на чет несум бил и од ск сум незнам од каде идејата дека од куманово) знам дека уствари ништо незнам за неа
ќути бре си ги играм девојчињава знам дека е многу по давањето на советите, а знам дека и доста е поштуван ради тоа знам дека е соло