Знам дека е секси згодна мама, дека ја има најслатката ќеркичка на светов (жими све не лажам!), од каде е и колку годин(к)и наполни во сабота, дури и телефонот и го знам Знам дека е едно навистина мило, позитивно и забавно суштество со кое може да се направи многу убав муабет и дека има многу заразна насмевка која те тера да се смееш со неа
Знам дека секогаш има полна агенда, многу е тешко да те внесе во распоред. Знам дека е мила, посебно кога онака збунето трепка и не е можно да не ја сакаш. Знам дека сака да јаде плескавица со помфрит и го има рецептот за најубавите палачинки и еклери. Знам дека има најоригинални папучи Знам дека сака да пее, посебно кога е со добро друштво на добро место Знам дека ја сака Македонија, и дека ме сака мене и дека заедно ќе одиме на Јупетер ! ( ја чувствувам љубовта во воздухот)
Знам дека славеше роденден скоро и дека не почести со слатка сина торта и дека е активна „бајајѓи „на форумов . Едит зA HIII беше ова али јипман ме преварил
Дека си е многу заљубена, среќно заљубена Знам дека не сака да оди на пазар дека обожава утра поминати со него..И тоа сеа за сеа
Знам дека има 19 години, бруцош е. Знам дека е среќно вљубена, пред некој ден се вери. Знам дека прстенот е многу убав ама свадбата ќе почека, на план е прво да заврши факултет.
Знам дека знае повеќе за мене отколку што мислев Знам дека е од Ск и дека имал многу интересни случки во сообраќајот. Не сака да се запознава со феминкиве. Знам дека не го знам, а многу би сакала да го запознам.