Знам од каде е,знам кој го свиѓа,знам дека и требат 10 кила,знам дека ќе одиме на изложба кај Љубам заедно и знам како изгледа,многу е уникатна! CIA ме претрка!
Јокси знам дека е ептен сладок и дека ќе го иштипам Скопјанче валда е...Во последно време мн сака да слика
Знам дека има околу 18 години. Знам дека верно ја следеше кошарката. Дека е од Штип. Малце е инат, и има право. И тоа од прилика..
Имењачке моја Знам дека е страшно несмасна, има сестричка, знам дека мрази вторници и петоци, ако не грешам прва година средно е.
На 21 години е, имала до преди 2 недели дечко, но раскинали, имал друга Spoiler жал ми е . Сака фудбал...
Се’ што знам е дека не е форумџика, туку форумџија Интересен е за читање, иако сака да гради страшен имиџ за себе!
^^ Ме опиша до пола Иначе знам дека имаш 18 години,сакаш да одиш на шопинг во Бугарија и мислам дека имаш костенлива коса баш ваква http://www.google.com/imgres?q=%D0%BA%D ... ,r:19,s:24 Мислам дека живееш некаде кај Кочани или Крива Паланка Колку е точно незнам
Знам дека има 14 години. Дека обожава да гледа Доктор Хаус. Дека го сака Виле Вало. Сака да пишува, да чита, да свири гитара.. И тоа..