Гледа Gossip Girl, навива за Реал (?), ја обожава и Лејтон М., обожава да ги слуша Бон Џови, не сака математика ... дис ис ит.
Фан на Beyonce уште од детството, не верува во љубов (за ова ни самата не е сигурна ), песимист, сака зима, во план и е да се запише на архитектонски.
Доколку не знаеш ништо не пишуваш ништо, инаку си оф-топик. Не знам стварно зошто некој би пишал на темава ако не знае ништо за форумџиката над него, се уништува играта. Ај да не бидам оф-топик, за тебе знам дека си прилично самобендисан и горд на своето тело, иако би сакал стомачните да ти бидат малку подобри.
Знам дека се спрема за свадба , дека е заљубена добра ми е логикава . Вработена е , живее со свршеникот . Принципиелна сака да гледа филмови и серии . Мистериозна е бре ... И да има 556926 мислења пак ништо нема да знаеш
Очигледно е дека е една година постара од мене. И дека е вага во хороскоп. Од Битола е, сака да живее во Дубаи. И има многу убави слики во темата: Ваши лични „професионални“ фотографии.
Од Битола е- за ова не сум 100% сигурна! Обожава огномети, сака животни и се бори за истите Сега за сега тоа