Знам дека откако се врати од Албанија е ептен позитивен и пријателски расположен. Знам дека знае како да се стопли во зима кога е многу ладно, а нигде нема такси . Знам дека сака да пишеме заедно ливче, ама нема- јас со Душето ќе си пишам Знам дека е фин дечко бре! Ела кај дада да те пољуби
Знам дека е отворена, искрена, директна. Знам дека е емпатична до коска. Знам дека сака да се средува и дека е ко холивудска ѕвезда Знам дека ме сака (шо мислиш само ја ли тебе те сакам а?) Знам дека сака да јаде благо. Знам дека е најубавиот хороскопски знак Еееее знам! ЗНАМ! Ама не кажувам
Знам дека е паметна девојка. Знам дека е премногу интелегентна девојка и дека има многу акал во тоа мозочето. Остроумна е, шегобиец по професија. Убаа е. Некад е толку сексуално изгорена, да и треба малце пажња. Па горе доле знам нешто за неа.
Знам дека ме трогна со денешниот пост од СДК. Знам дека размислува за вистински важните работи во животот и знам дека не е површна. Знам дека е личност која вреди да ја имаш покрај себе како пријател.
Знам де е една многу фина личност. Која шири позитивна енергија околу неа. Знам дека е секогаш пријателски настроена. И спремна за помош и совет. Премногу добрина во нејзината душа. Знам дека има едни од најубавите очи кои сум ги видела.
Знам дека е 19години и дека прави предобри анализи и дека сака да се запознае со мене поради интересното корисничко име
Дека уште малку ќе наполни 20ка. Дека е многу паметен. Дека повеќе се мотка во форумските игри отколку во другите категории. (или грешам?) И друго што знам? Тоа
Знам име и презиме, за љубовниот живот знам доволно работи, знам дека е гоооолем фан на Манчестер Јунајтед - црвена ѓаволка и следи фудбал, има 21 година, кафени очи и кафена коса (иако и беше и црвена ако пак не ја префарбала)...
Рак во хороскоп, на 4 јули. Средношколка, има помала сестра и сега скоро се смири со дечкото ако не се лажам.