Видов само дека прави професионални фотографии...браво!!!!Највероватно сликањето и е омилено...друго не знам!!!!
Мислам дека беше нешто заљубена ептен у задње време, извини ако грешам ИИИ гледа многу серии, дааа од таму те иам забележано
Скопјанка, тазе дипломирана. Се знае со Марамка и Најти. Луда, весела, пизитивна. Никогаш нема да и помине меракот на дискотеки и доцни излегувања.
Спојлер Од Битола, да Знам дека учи во гимназија, четврта, на математички А, дека сака(ше) малку да се здебели...
Знам дека неодамна беше во една наша соседна земја и пред да оди се збогува со сите нас, знам дека впечатокот сосема му бил поинаков од очекуваниот, знам дека најдобро другарче му е диносаурусот Фредерик кој мислам дека евалуираше во змеј , знам дека во последно време сака да прави анализи и одлично се снаоѓа , знам дека го бива во давање совети од машка гледна точка, знам дека си ја чува анономноста и не ни постирал ниедна сликичка, може ќе се охрабри
Од Скопје е, омажена, има слатка ќеркичка, порано сакала да направи корекција на носот, една од омилените песни и е Missing (Everything but the girl) - ако не се лажам. До пред скоро беше на диета, се плаши од змии, има сестра и друго не знам, не ми текнува.
Има убави фотографии да и јас ќе ја пофалам, друго знам дека си ставив нов потпис и она ич не ми го бендиса ми го скрши филмот сеа мислам дека не ми е убав Никогаш не сум и го разбирала она 32 до името порано мислев дека е годиште ама она е полнолетна, да не е 32 заби Ах и да Самарџиски и е дечко, а мене маж. Има преееееубаво око. Е така, не знам многу информации за неа, некако не споделува или јас не ја читам.