Знам дека одлично знае да искомбинира повеќе прачиња на облека, дека го сака фудбалот, дека ми е сограѓанка. Верно навива за Македонската кошаркарска репрезентација, секогаш е дотерана. Секогаш има нови информации кои ги споделува со нас, заљубена е .. И тоа
За Роси знам дека е правник, ги сака животните и има многу мило кученце, има сестра која имаше преубав фустан за матурата, има долга врска, го следи спортот и омилен фудбалски клуб и е Милан, но најмногу сака да навива за нашите спортски репрезентации. Ја интересира модата, и се труди да биде во тек со неа. Ова онака во кратки црти За Ани знам дека е заљубена многу во менаџер на клуб кој и понуди брак пред некое време, и дека сега има колоквиуми за полагање. Знам дека е многу активна во игрите, од неа тешко се доаѓа на ред, и тоа...
Ма све знам . Дека учи во Штип медицина. Дека ми е најдобра другарка. Дека треба нешто да се пофали на форумот ама гледам сеуште го нема направено тоа . Слуша добра музика. Има цврсти ставови. Паметна е, мила, убава. И тн тн тн цел реферат ќе напишам .
Дека е 4та на факултет, дека е една од феминките со добар вкус за облека и секогаш ги прави најдобрите комбинации. И дека посакува да е во плакарот од соништата...
Ај вајтке не ми текнува многу сега ама знам дека имаме исти вкус по аватарчево од чопохолик и Беки Блумвуд
Знам дека си ги расчисти сомнежите во врска со статијата на Зоран Знам дека е баш уникатна и не се замара со дофрлања од страна. И знам дека аватаров и е ПРЕнајубав. Морав да редактирам Знам дека е преубава црвенокоса со прекрасни очи Spoiler Ова го дознав откако ја видов нејзината слика во "Вашите очи"