Не Сесилија мислев за Ели така читнав во постовите ама ме превари со одговорот ти јас за никој ништо незнам се обидувам да се вклопам
За Вофче знам дека е едно срце Шала на страна, знам дека е од Охрид, ама мажена во Австралија и има преслатка ќеркичка. Знам дека летово си дојде дома, ама не и се бендиса баш баш Такви се странците
За Salvnjaann знам дека стално коментира на темата за Македонски идол, стално кога ја отворав темата го гледав ова за мене чудно име тешко можам да го прочитам
Не знам ама баш ништо, без да баратам по мислењава, ама стварно ништо не сум запомнила за неа....жал ми е
Супер мамичка и супер сопруга. ВРаботена од скоро време. Многу смирена жена со разбирање за сите. Не работи по струка.
За Марама знам дека ми е имењачка Дека е прекрасна,згодна девојка која прави воодушевувачки комбинации.Има свој блог на кој храбро си го покажува лицето,живее во Скопје,студира на филолошки мислам ,обожава чевли и накит.Не можам да се сетам на друго
Ракче во хороскоп како мене, се запиша на факултет во вторниот уписен рок, многу емотивна, не сака да учи од желба ама кога знае дека мора и треба таа се труди, трудељубива е и така постигнува. Пријатна и фина е за муабет. Има променливо расположение како мене Отприлика тоа...
Дека има 17 години и дека е плава рак во хороскоп и многу често време поминува во Форумски игри.. толку...
Единствено што ми падна во очи и единствено што го знам е тоа што се бори со килограмите спротивно од мене .Сака да се здебели и е многу слабичка, за разлика од мене која морам да ослабам. Тоа го запамтив пошо си викам еј јас незнам како да ослабам а имало и луѓе кои пак неможат да се здебелат.
Знам дека е мажена и дека има детенце,дека е црно коса или кадрава, дека е од СК, дека е политички определена, знам дека има свои ставови кои ги брани, дава квалитетни совети најчесто од искуство, не заобиколува туку директно кажува што мисли, вработена е, и знам дека многу си ја сака свекрвата (исто како мене )
Не сум од Ск Дека такоѓе е мажена со прекрасна свекрва како мојата и она има ќеркичка...И секогаш е за мирен разговор со сопругот, по можност во кревет Едит Правник е ама не работи по струка туку нешто друго-не знам што во странска фирма