Од Македонска Каменица е. Сега е 4та година. Има сестра постара. Има дечко кој студира во Скопје. Најдобри другарки се со Каролин.коста
Дека живее во Скопје. Има сестра. Има дечко од Кавадарци . Мислам дека татко и бил од Куманово . Многу има поминато во животот. Цврста и борбена девојка е.
Од М.Каменица е. Студира медицина во Штип. Понекогаш знае да си ја пушти Андреа (за подобро расположение )
Претходно студирала на Економскиот факултет во Скопје, но се отпишала од таму и сега студира на Економскиот факултет во Прилеп. Друго не знам
Искрено, мислам дека прв пат ја среќавам. Ама еве, прочачкав низ твоите мислења, и видов дека ги сакаш книгите, дека имаш црвен сјај за усни. х) Сватив дека е доста упорна и храбра, но малку плашлива. И дознав дека била во Америка.
Абе не сум плашлива бе луѓе За Ејми ли не знам многу. Знам дека е емотивна и дека плаче на филмови, дека многу го сака Англискиот јазик.
Косата и не е плава, во хороскоп е стрелец, лани имала скршен нокт, се е здебелила с 10 кг, вчера била кај некоја другарка и се прибирала со автобус, се депилира со шекерна паста, во нумерологијата е број 3 и други работи... Spoiler а прв пат те гледам во форумот и гледај колку нешта знам за тебе
Знам како се вика и дека името го добила по своите дедовци, знам дека е родум од Бугарија и дека е мажена за Охриѓанец-Миле, знам и дека имале и некои незгоди при средувањето на документитетите, ако добро се сеќавам морала ноќта бремена да ја преспие во пол.станица, знам дека има син -Мартин на кој неодамна му се појави првото запче, знам дека има тетоважа, знам дека била русокоса, а сега е косата и е костенлива, знам дека пред некој ден и беше роденден и сум пропуштила да и` го честитам, затое еве сега СРЕЌЕН РОДЕНДЕН, ти посакувам се` најдобро...знам дека Миле и подарил кутија за накит и прстенче. Знам дека се` уште го учи Мак. јазик и кога ја читам ми е многу интересна. Ај толку, доста е како за прво среќавање во играва.
знам дека е ултра згодна плавуша... дека си има ќеркичка и дека е слика и прилика на неа... дека ако некогаш порано би ја видела на улица би ја смешала со мајками, без сомнение дека си се слагет мн убаво со мажот и дека пред некој месец имаја годишнина... Исто така знам дека е мн добра и грижлива... и дека некогаш знајт фино да ме насмејт.... друго што знам...не ми текнува
Знам дека е негде надвор од Македонија, студира, иначе е од Охрид, знам дека има брат. Го сака шпанскиот јазик, има дечко, бринета е. Јарец е во хороскоп, ако не се лажам. Знам дека нешто се занимаваше со балет, ама што беше, незнам. И доста е.
Знам дека е од Скопје, има сестра.Се мислам дека е прва година средно (а може и се лажам) и дека има проблем со физиката Сака многу да се лакира.
Од мојот град е, ја сака Барселона, нема дечко, има убава коса, сака да се лакира и оди на часови по танцување, има помал брат кој многу го сака, успешно правви нараквици од брашно и весник, срамежлива е малку, другарка и е братучетка на другарот на дечко ми , вечер ке оди во Корзо многу учи, 2 година средно е, и знам каде живее
Знам дека е многу многу активен во форумските игри Знам дека доста често игра спортска Знам дека многу совети има дадено во темата Совети од машка страна.