Знам дека меѓусебно си се поздравуваат со Ози и Литл. Сака да има домашно милениче тигар. И ништо повеќе.
Дека сме генерација исто како мене e и девица во хороскоп. Има сестра, има мали сини очи. Не сака да се вози со автобус друго не ми текнува. И сакам да ја запознаам.
Знам дека прави туторијали за нокти. Знам дека ги гледа вампирите. Не сум сигурна дали сме генерација ?
Има две дечиња. Едно време живееше во друга држава , за сега не сум баш сигурна. Многу смирена, модерна и слободоумна мама
Знам дека ептен сака да си се дотерува и одлично го прави тоа.Знам дека студира на филолошки факултет,и мислам дека знам дека е заљубена
Дека ги прави најубавите анализи потајно сакам една Дека си го владее Инглишот Дека е директен и уникатен со неговиот диносаурус пишува преубави постови кои наликуваат на приказни
хехе немам сеста ниту пак куче затоа ти си имаш сестра, знам дека не го сакаш јавниов сообраќај особено во вторник и петок и дека си живееш кај што живеам јас
знам дека е балерина знам дека е од ск знам дека не ме сака (само ме свиѓала) знам дека не пуши знам дека е убава знам дека е сингл упм па јас све знам
Е не сум од Ск, и не сум сингл туку дечкоми е од Ск а за Дипи знам дека е помалку нарцисоиден, дека е вечно заљубен во Реинбоу, дека е духовит и дека морам да го носам на трилече