Убаво девојче на фацебук го имам Мислам дека е од Кичево и дека сите ја грешат мислејки дека е од Охрид
Слабо издржала да биде вегетаријанка дури три дена....знам дека се интересираше за секс,свршување во тек на бременост итн
Да се поправам од минатиот пат. Значи, од неодамна се вери, има 19 години. Живее негде каде што живеам јас. Во хороскоп е бик, има брат. И многу е мила.
Дека е колку мене,дека не ни е многу активна во темите,само во таа за лице пошто многу сака да си го негува лицето,сака списанија,се интересира од мода и ако сакате да разберете непто од каде да си купите,слободно можи да ја прашате Поздравче
Знам дека ми е сограѓанка,дека е паметна и ќе заврши сеа,па ќе се одлучи за убав факс И дека е многу заљубена,кое многу ми се допаѓа )) И дека е многу добра
Освен тоа дека е огромна, мила душаааа....знам дека вечерва е нешто слабо активна во обидот да се извојува победата на Тим Б. Ај донт лајк ит
Знам дека е упорна (Посебно кога е во прашање гореспоменатата игра) Знам дека е лав во хороскоп и дека мрази луѓе со детинест и несовесен каратер.
Лав?! Среќа не За Реина освен дека е балерина и дека е поприлично активна по форумскиве игри, повеќе не знам...
Знам дека често фаќа на спортска и често ги кажува утакмиците. Знам дека е од Скопје. Друго шо знам. Незнам.