Знам дека е средно и дека учи медицина (помлада колешка ми е ) и мислам дека беше од Скопје или пак од Источна Македонија некаде ... и дека исто како и јас обожава мартини
Знам дека е на медицина и дека обожава мартини Знам дека не е пушач, дека троши многу пари на гардероба.
Не сум зависник од благо , ама сакам да си каснам така понекогаш Знам дека е од Охрид, дека сака хип-хоп, знам дека Слаткар и е пријател...
Знам дека од скоро е полнолетна пие само флаширана вода, обожавател е на One Republic и желба и е да присуствива на нивни концерт и мислам дека е момиче Охриѓанче Упс тоа беше за beached (си ме претркала ) За Mygirl знам дека има 22г. студентка и не е од Скопје.
со оглед на тоа дека ја прв пат ја приметив вчера,незнам многу,ама мислам дека си активна во Форумските игри
Знам дека е од Скопје, дека често се обложува во кладилница. Прави одлични анализи, и често употребува некои фрази на англиски. Иии.. толку.
Mноооогу нешта знам за неа и нема смисла да се повторувам пак, само ќе кажам дека знам дека играла нинтендо викендов и дека не и иде Супер Марио веќе.
Знам што студира, знам од каде е дечко и, знам од каде е таа, знам дека е заљубена многу и знам дека сега не ми текнува друго
Дека сја сака Шпанија,навива за Реал,едни од поомилените пеачи и се Енрике и Ријана и нормално дека го манијачи маж ми
Дека е од Скопје. Има дечко. Го положи тешкиот испит. Дека е многу добра девојка која сака да помогне. И има 19год.