Дека е од Скопје. Сака да помогне. Има 19 години. Има дечко и многу е заљубена. Мислам дека ја видов на Facebook
Дека е шмизла,дека прави интересни анализи,дека фетиши му се диносајрусите,од Скопјето е,дека сака да џогира,дека чита Најнгег,дека игра спортска и то је то.
За мишелче незнам многу ама секогаш има постови кои ми го задржуваат вниманието.Знам дека сака виткана коса
Не знам многу, ама ја имам приметено во повеќето теми и ми има оставено впечаток на позитивна, амбициозна и личност со добра смисла за хумор.
Ја памтетам по темата Кој последен постира, победува. Знам дека е активна во форумските игри, сака да чита. Има 20 години, бик е во хороскоп. Актуелна е во политиката, а мноогу е позитивна!
Дека сме на иста возраст...активна е во форумските игри а исто и во насмевка ја имам сретнато Друго нешто незнам,ќе се поправам
Мислам дека е од Велес,мислам дека е заљубена и знам дека и се допаѓа Вентворт Милер и серијата Бегство од затвор.
Миислам дека е заљубена, знае да не` почести со убави модни комбинации, од Битола беше или се лажам!?
Се лажеш, не сум од Битола Јас за тебе знам дека си матурантка годинава, дека си е заљубена, ја обожава Бијонсе и тоа
Знам дека е заљубена и дека е верена,дека има 19 години,дека оди на факултет и мислам дека е од Скопје.