има 18 години, обожава да се шминка, мрази да станува рано и да готви.. има брат 5 години помал од неа
Подолго е на форумов од мене, бик е во хороскоп. Често употребува поговорки, омилено јадење и се полнети пиперки - ова поштувам!
Има долга врска и многу е заљубена, ја гледа HIMYM, обожавателка е на горкото кафе - друго, не ми останало во сеќавање.
Има мн убава насмевка... Несака да станува рано насабајле и кога косата и е пеглана и посветува мн внимание...
Ооо, имењачката ми. Знам дека сака да јаде спанаќ и риба. Има сестра, и од Прилеп е ако не се лажам. Рак е во хороскоп, и има исто години колку мене.
Ленна е Охриѓанка Иначе за Еленче знам дека е од Скопје. Има сестра, учи гимназија и е прва година.... Мрзи да се вози во вторник и петок со автобус... и како мала била мн немирна
Од Охрид е и мислам дека студира во Скопје (не сум сигурна за оваа). Уште од мала оди на балет,има брат и зафатена женска е
Хај не студирам во Ск За тебе знам дека си од Гевгелија, дека си средно мислам 2-ра година...Дека сакаш кошарка и дека во последно ама ич не го сакаш Иван Раденов За Ани знам дека е верена (а можеби и мажена не сум сигурна) и дека е мн згодна.. а да и црна коса има (валда)
Јас викам дека студираш надвор од државата. Од Охрид си, имаш брат (колега мој, може и го знам ) Имаш дечко од Скопје мислам дека беше
Заљубена е, во врска, студира на електро во Скопје, имаше папагалче мислам , има многу густа, кадрава коса. Тоа е.
Хмм мислам дека е фанатик за благи работи,романтична душа,обожава да носи хеланки,слабо девојче,ја сака кејти пери
Дека е од Скопје, дека голем дел од женскиве го сакаат си има замислено пријателче, ги пишува најсликовитите анализи на фоумов, опуштен е и забавен
Дека е од Ск,дека знае да сака,дека учи на економски,дека има брат и дека е многу фино чупенце И си ја сакам многу!