Знам дека е прва година на факултет во Скопје (мислам дека е на фон, ама не сум сигурна), навива за Челзи (my lady), го сака Надал, обожава високи потпетици, друго не ми теквит.
Дека навива за Астон Вила ,дека е доста креативен и има добра смисла за хумор,дека нон-стоп го зеза Торес
Дека има долга врска Spoiler да бидам искрена, ова го прочитав во потписот затоа го кажав..не знам ништо друго , па денес ми се паѓаат феминки кои воопшто не сум ги сретнала по форумов
Знам дека има дечко, Скопјанка е. Го сака Роберт Патисон. Прилично е нова, но има многу квалитетни мислења.
Знам дека е црвенокоса, има 18 години, близнаци е во хороскоп, од Скопје е. Има дечко, има сестра, игра симс. И е активна е во Вашите нокти.
Spoiler Џипи, ме влечеш за нос сега, ќе ти се скарам море! Елена е прва година средно, од Скопје е, обожава да си ги лакира и црта ноктите, мислам дека пред скоро пак и' се беше расипал мобилниот... интересно дејче.
-Знам дека Мишела не го сака Џим Кери воопшто -Прљаво Казалиште и е омилен ех-ју бенд - И знам дека сака тестенини со болоњезе
Од Штип е,сака хемија,од Штип е.... Најмногу сака да си пишува по игриве,па затоа не знам ништо за неа