Знам дека најдобрата другарка ти се вика Ивана, висока си 1.71, обожаваш фустанчиња и штикли а воедно и мирисот од чајот на мајчина душичка.....
-..Midnight pearl е нешто неверојатно од парфем,, за неа - Оваа година е Бруцош - Прекрасно знае да си ги налакира и ,,нацрта,, своите нокти - чита се што и е интересно на форумов ,,а богами и неинтересно,, како што би рекла таа
Знам дека ги сака Прљаво Казалиште. :up: Знам дека има плава коса. И знам дека е матурантка годинава. Често ја среќавам во форумски игри.. и не ми текнува друго.
Знам дека сме колешки... Дека ми е в комшии и дека е ептен фина и мила... а да и дека има многу убави очи
Дипломиран економист од Скопје, мала, слатка, со прекрасен стил на облекување. И сосем случајно и го знам и името
Знам дека е зависна од високи потпетици, знам како се вика. Знам што студира и дека супер и оди на факултет.
Она је згодна млада сви је желе по града Мимс .... Хм мислам дека знам што студира , од Скопје , љубавни живот од прилика карактер сличен на мене значи не се замара многу на тема љубав . Дава ама бара за возврат , горда и силна . Не се бламира за секого (респект за ова ) :up: . Одлучна е и кога шкртне некого од списокот шкртнат за навек е (опет моја особина ) . Модерна , згодна и неопходна . Позитивна и тоа скоро секогаш . либерале е сака нови работи неконзервативна бар колку сум успеала да оценам . Забавна женска све у свему .
Сака фудбал и доста се разбира на тоа поле мислам . Студент, искрена, моментално не заљубена (мислам )
Ќе пробам да не те измешам со другата тинкербел. Во врска е, заљубена е. Од Скопје е. Знам дека и она баш не ги сака автобусите во вторник и петок. Знае да прави многу убави нокти. И тоа..