знам дека ништо незнае за мене знам дека има дадичка знам дека има желба да бега од државава наша преубава знам дека е средношколка знам дека капе на мобилен (нека се живи и здрави ВИП) знам ги сака животните верувам и тие нејзе и така
Знам дека дипломираше, многу е позитивна и ведра, сака вино. Од Скопје е, има сестра, се знае со Марама. Порано повеќето аватари и беа со капчиња и чашка. И тоа од прилика...
Има оцени за поправање , има убави ноктиња (пу пу да не и ги урочам ), има сестра и имаат заедничка соба, постојано си седи домче по пижамчиња, мрази да чека..... Многу знам, ај доста е волку
Хахаха Јипи,кој е детективот,ти или диносаурусот? Е така,знам дека има другарче диносаурус,знам од кај е,кај учи,дека мн сака да се дружи,дека прави убави анализи(некогаш можи и за мене ќе направи ) дека сака убави филмови и ај доста е за денес
Дека има преубави очи и многу убаво се шминка. Мислам и дека студира во Бугарија или нешо слично беше
Мимс кога ќе ја видам одма ме потсејќа на оние нејзини розеви венецијанки во собата што си ги има,и на тоа како си позира за во модни критики ,многу ми беше секси во тој кафеаво светликавиот фустан иако морам да признаам не е мој тип ама преубаво и стоеше ,мислам дека е заљубена односно си има врска ако не се лажам.
Знам дека има дечко, сака да има њујоркшски стан. (како и да се пишува) Знам дека е од Скопје, има сестра. Има кученце, сака вино, и ги сака книгите.
Редовно пишува во темата за Последна глупост што ја направив. Учи у Карев и постојано се жали од пензионерите
Ја мрзе да чисти...др не знам... можеби поради тоа што често ја мешам со спеллбоунд (како и да беше )
Ах, охриѓанката уба. Знам дека имат предобар стил на облекување, знам дека (колку што памтам) имала многу интересно пијанство и знам дека едвај чекат да го видит Охридов наш.
Го сака снегот ама многу се нервира кога ќе се растопи , бик е во хороскоп и за нова година ќе оди во кафич
Душо имам куќа на село, и живеам повремено на село. Знам дека нејзиното име е Даниела, како на никот. Средно е (мислам) учи гимназија... И знае да зготви нешто Мартинушка ми е колешка. и знам дека очекува сестричка или брат и претркува кога не треба
Знам дека е активна во формуски игри. Има 18 години, има брат. Не ја сака Александра од Величествениот, сака да се шминка, го сака чипсот Патос. Па тоа од прилика..