Студира на електро во Скопје , има дечак кој би ја изел како мечак , има околу 20тина год и не е од Скопје
Па не знам многу работи.. знам дека еднаш ми падна во очи кога опишуваше една приказна во која главни ликови беа некои членови на форумов, и баш ми се допадна колку е креативна.
Знам дека сега е прва година, во Орце. Знам дека ја бива за поезија и проза, знам дека сака да чита. И знам дека има сестра.. И тоа од прилика.
Знам дека има дечко. Знам дека добро се облекува Знам дека не носи често патики. И знам дека многу често пишува во темава
Конечно некој да ме окарактеризира поинаку,се лутам простете кога исто па исто ми пишуваат, јас кога сакам да напишам нешто з анекој ако не знаам веднаш отварам профил и дознавам нешто ново за особата која ја опишувам ,тоа е целта на играта да се потрудиме да биди поинтересна
За SHANA би кажала дека е интелегентна жена ,ја читам често не пиши често но пиши квалитетно,и е гордна мама
Дека студира во Скопје Дека е од Штип Дека пишува проза и поезија Дека сака цртање Дека има добар моден стил Дека има сестра Дека возела мотор
Мислам дека ми е сограѓанка Спојлер Прилепчанка не сака врски со ,, зафатени,, луѓе или луѓе со обврска единствена најважна личност во нејзиниот живот е нејзината баба која ја сака најмогу на свет