Хахахаха не барам работа,мала сум за да работам Иначе Розич мислам дека е омажена,дека е од Скопје.И дека имат многу убави штикли
Има 15 години и талент за глума. Познава некоја Афродита , не го сака Кико и и се допаѓа филмот „Мајки“ и сака повторно да ја гледа серијата „Амарте аси“.
Пак над мене Неконфликтна личност, смирена и повлечена. Почна да ја снемува во СДК, а сакам некој нејзин пост да прочитам.
Не сум мажена хахахха имам ПРЕмалце години за да бидам мажена,уште учам средно Претпосатавувам дека е од Скопје,мислам дека е средно и мислам дека има 16 години. Се вика Ина (ваљда ) и многу гледа Twilight
Име, изглед, професија, години... Дека често се закачаат со Најти и дека се мн добри другари За Јипмен знам како се вика, колку год има често пишува спортска (и фаќа) и мн убави нализи ни пишува
немаш поим од ништо и јас знам за тебе дека се по кафани одиш и знам како ти изгледаат другарчињата и ти знам име и презиме и дека си тазе шофер, ама каков незнам оооо реина ме претрка, за тебе знам дека сакаш да пиеш кафе со мене и знам како се викаш
Знам дека е од Скопје, дипломирана економистка. Знам дека има убаво тело и добар стил и често се дружи со Марама и Најти.
Сака да има зелен мини морис, сака чај од брусница, во хороскоп е рак , си ја обожава косата испеглана и мислам дека е од Скопје.
И многу и малку Знам од каде е, му го знам името, знам дека сака да оди во теретани и уште некои ситници
Имењачка ми е. Знам дека е колешка со братот на Реина. х) Има 20 години, има сестра, има дечко.. И тоа од прилика.