Често виси во Тим А vs Тим Б не одбива јадење преку глава и е од ФБ валда се вика Ана, Ангела...претпоставувам поради корисничкото име
Не многу, само ја мешам многу со Мишела, мн "слични" им се имињава па и аватриве стално се некои жени исти, ццц Инаку доста директна и искрена, добри ставови
Знам дека има сестра, студира медицина. Знам дека е од Тим Б, и порано повеќе ја среќавав таму. Друго, знам дека не е од Скопје, и мислам дека е од Битола. Знам дека многу ја бива за цртање и фотографирање.. И тоа од прилика.
Знам дека има плави очи (исто како мене), срамежлива по карактер и молачалива (зависи кога како), искрена, добра... Добра и вредна ученичка. Сака да декорира и украсува (тоа е нејзината желба еден ден што сака најмногу да ја работи) и тоа е нејзиниот талент.
Дека и беше именден, дека направила преубави колачиња, сака да има ќерка која би го носела нејзиното форумско име. Мислам дека е од Охрид
Млад, згоден, неопходен Знам дека се вика на буквата, буквата М, од Скопје е, скоро положи за возачка, слободен е.
Ина има мачор,има дечак купува СЛИМ ленти за депилација наместо силк неодамна ја читаше ГОЛ ЧОВЕК :up: го обожава др Хаус....
Мислам дека ми е сограѓанка, Охриѓанка де. Вработена е, и има дечко/вереник/маж (некое од трите ) ии има мерак да става слики од езерото најубаво во лични професионални фотографии
Знам дека е студентка, дека го мрзи името Харалампие (јас па по ова мислење сум те запамтила ) сака брза храна, сака да пие кафе додека виси на форумов... др не ми текнува