Има специфичен стил на облекување , премногу раперски за мене , сака да чита добри книги , охриѓанче е и има смисла за хумор
Прилепчанка е, мн е симпатична на лице... и и таа сака да чита Спојлер тоа со раперскиот стил е дамнешно минато, фајрквин
Дека е од Охрид, има брат, има нов Sony Ericson Xperia X8 поклон од татко и, ужива во шалвари и веројатно во спортска облека, заљубена е (била) со Стрелец или Јарец
Го сака филмот Black Swan, и исто сака добри филмови Ја сака Блер, навива за Реал, и ја сака Меган Фокс и не ја смета за преценета!
Дека мислеше дека иам 56 години дека малце узбувнува кога коментира за политика, пред некој ден и беше роденден, има дечко мислам долго време и студира ама незнам каде
Дека е од Скопје,дека се вика Марија Спојлер sorry ако грешам ,дека е збесната по политика уште од мали нозе,користи БЕКУТАН.....
LaDyDoLl леле браво ме засрами малце За тебе знам дека си од Прилеп(така мислам), дека многу често си висиш на форумски игри дека има аплицирано за скудентска стипендија ииии, има дечко многууу време
(не се само три, ама на тие се имам истурено ) Знам дека е помала, прочитав дека сега е средно или ќе биде, што ме изненади! И ја имам забележано најмногу во твоја поезија, убави творби И си гледа добри серии
Знам дека мн ги сака баба и и дедо и, дека е од Велес, дека студира во Ск, ми се чини дека на некој јазик е
убава пред се девојка,доброи размислува и расудува,малку е брзоплета,а честопати и пасивна во однос на одлуките,се на се добар и цврст карактер
Знам дека е многу згодна, и има убаво лице... а и дека скоро се вери, па кај и да е ќе заѕвонат свадбените ѕвона и има 26/7 години
Вчера имав роденден, сепак фала душо Знам дека е од Прилеп, дека е црвенокоса знам професија изглед...
Завчера имала роденден, и не частеше торта Почнала со ново читање на книга, и омилен автомобил и е епа да даде господ да возиш ваков