Знам дека е од Скопје, обожава оргинални парфеми и мислам дека има дечко.. А да, и многу е пријатна особа за дружење..
Од Тетово е. Има кафеава боја на коса. Не и се баш најмили: Елена Ристеска, Латас, Гавазова.. Многу сака плетени работи. И тоа отприлика.
Знам дека има права коса, дека насмевката на Селена и е најубава има криви нозе, сака млеко и млечни производи др нз
Од Охрид е. Многу сака да чита книги. Мислам дека е балерина, но не сум 100% сигурна. Спојлер Иначе немам криви нозе, незнам од каде тоа.
-се информира за објавени конкурси за уметнички или литературни творби -куќа од сонитата и е мала, збутана куќа,ѕидови во земјени бои -секогаш кога има неправда коса и се крева
Го сака спортот, страсно навива за нашите ракометари, мајка и е од Србија, има дечко, заљубена е, студира право...
Знам дека е од Скопје. Прва или втора година средно е не сум сигурна.Ама мислам прва дека е сепак Има сестра и е многу паметна девојка
*Anabel-a има 16 години *не следи фудбалски натпревари *Има куче по име Ара *Има твитер, но не го употебува и е една од форумџиките кои најмногу ми се допаѓаат
Има 14 год. розево-окер и се ѕидовите од собата кога е дома сама - пее на микрофон има мн. убав аватар во местото каде што живее и недостасувало: -ГОЛЕМ трговски центар -Затворен базен -McDonalds и во зима...
Дека е од Велес,дека е средно,дека го сака најмногу Вентворт Милер,дека има кафена коса и кафени очи .
18 години дека има Обожава да гледа фудбал и навива за Реал.. Сака и рок да слуша ако не се лажам, омилен Бон Џови и е. И на филолошки мислам дека е, преведувач нешто такви ствари
Дека сака да чита, ја бодри нашата ракометна репрезентација, ја гледала 7th Heaven на времето и ја мрази комбинацијата хулахопка+сандала.