Дека и се допаѓаат моите идеи во темта предлози за брак Вечерва навива за србите денес ручала пире и гулаш има 21 година
Знам дека следи ракомет, има дечко, студира. Знам дека скоро и беше роденден, што значи дека е јарец во хороскоп. Има сестра, често ја среќавав во темата Вашите нокти.. и тоа од прилика.
22 години, денеска и паднал и првиот предлог за брак Ептен фина и интелигентна.. Девојка со сенс за мода Рак е во хороскоп.. Па тоа
има 22 год., супер се сложуваме, не се замара со невистини, доста е активна, пријатна, фина, муабетџика....
Дека има дечко. Дека скоро направи 20 години. Ја има насекаде низ форумов Сака да е облечена во тон со дечкои...
Студира медицина, ги барати турските серии, го прифати читачкиот предизвик, неодамна и' беше роденден, мислам дека беше од Охрид, ама не сум сигурна.
Spoiler Не ги баратам толку турските, онака уздур попреку И да од Охрид сум Ти знам дека имаш плава коса, дека си згодна, дека годинава ќе си матурантка... Скопјанка ќе да беше
Борбена! На гла ке застани само да докажи дека не е така. Уште да кажи дека е од Дебарца и сум погодила скроз.
Само личност со јака страна на своето ЈАС ;] Иначе Охриѓанка сум Иначе за неа знам дека е бифш кафе зависник и дека ја има во актуелни политички настани.... др нз нов член е
Од Охрид е,игра балет,го сака тој глумецот Хенкарлос,од мала ја викат Ла Реина и затоа и никот и е таков.Отприлика тоа .