Знам дека е од Струмица, дека обожава да чита (исто како и јас). Дека можеби ќе се одлучи средно да учи медицина...па има уште нешто...
И јас знам дека Реина обожава да чита книги, знам дека учела средно медицинско, дека го сака Јенкарлос...
За Мимс знам дека е многу згодна Дека многу сака да ме кара, , знам дека сега скоро раскина со дечкото, знаааам... ништо друго незнам
Знам дека е од Скопје,дека обожава кучиња,дека е водолија во хороскоп Друго не ми текнува...А,и мислам дека ми е врсничка ама не сум сигурна,многу ги крие годините некако
Знам дека многу си ја сака фамилијата и дека имала проблеми со јадењето.. друго ништо.btw ми се допаѓа никот
Дека не е од Скопје, но живее тука со вереникот (ако не вереник дечко и). Работи. Моментално мислам дека е дома. Сака емоциите да ги искажува и преку слики, не само зборови. Сака да пишува.
Знам дека е убава и згодна Знам дека обожава штикли, знам дека сака секогаш да е средена и посветува големо внимание на изгледот. Знам дека има сестра(која прави најубаво кафе ), знам дека е од Скопје, студира... Ај доста е, да оставам нешто и за понатака
Дека е од скопје, има преубав стил, завршено има правен факултет мислам, го смета Роналдо за најсекси човек на планетата, и навива за Реал.. др не ми текнува моментално. Спојлер и дека навива и за СДСМ
Не е колективен тип и мрази луѓе правени по ист шаблон ама ептен ми е срцка . Едит: Знам и повеќе де, ама тоа ми текна прво. Знам и дека е од Штип .
Па мислам дека си од Мак. брод, нели...? Нели...? И дека те интересира модата. И дека си позрела од мн. наши врснички (ова од анализа де)
Пак ти, и тука ! Е богами, ни тргнало вечерва со игриве. Инаку, Maгнолијка е модерна, има убав стил на облекување, слуша квалитетна рок музика, не си го троши времето за глупости, е сега мислам дека беше од Штип, ама ич не сум сигурна.
Знам дека е фан на Барса, знам дека порано била многу слаба( се надевам дека не сум помешела со некоја друга форумџика), знам дека обожава да слуша песни од Нирвана, уште е во средно и тоа Инаку Црешничка не сум од Скопје