А за дебелава има ли нешто што не знам а Име, презиме не, каде живее, каде учи, колку години има, кој и се симпатии, какви се оцените на полугодиие , и колку е луда и паметна и созреана за свои години. Тоа посебно го сакам и ценам
Ја сака црната боја, и и преовладува во плакарот. Мој човек Мислам дека е прва година средно. Не сака студ... и тоа
Име, презиме, роденден, локација на живеење, знам собата каква и е, знам што проблемчиња ја мачат и знам дека ќе ги направи лом испитите
Знам дека е од Скопје, студентка на машински, се нервира од испитите таму, знам дека имаше долга врска која ја прекина, во меѓувреме беше збунета , па потоа флертуваше со некој тип на фб, и знам дека се запознала со Х менот
Знам дека е опседната со Асос студентка на правен, полнолетна е и во Америка Скопјанка(ако не се лажам) и пишува интересни постови кои ми фаќаат око
Тоа што доби стипендија скоро, обожава фудбал,искрено ,,плеснува,, она што го мисли за некој,мислам дека е од Ск,многу учи и толку знам отприлика.
Штипско дете, имаше убав потпис пред овој. т.е само десната страна од потписот Ги сака реал многу и нормално е голема блек сван овожавателка. И има многу дублери
Интересн лик имаме и доста сличности,добар вкус за музика барем од она што сум го забележала доста е поздравувана во Специјален п...од поновата постава е и таа како мене ....
Дека е од Охрид но подолго време не е во родното место. Сака да игра, балетнака е мислам. Многу е фина и мила и има смисла за хумор. сака многу да чита