Spoiler Омилениот цитат од Ања. Чехов - Вишновата градина Учи медицина И ја мешам со една друга форумџивка
Сака да стане министер за образование, за да може во договор со МПЦ да ја воведе Веронауката како задолжителен предмет во основното образование.
Само дека е машко и дека му ја погодив Миранда Кер за идеална девојка .Исто и фудбал прати,ама никако да запамтам за кој навива.
Родена во Скопје, 1984г. Го завршува средното образование во aмериканската гимназија НОВА во 2002 година. Високото образование го продолжува на академијата за уметност и дизајн - Академија Италијана во Фиренца, Италија. По дипломирањето, станува член на македонската модна формација - Асоцијација за заштита на правата на дизајнерите во Македонија. Истата година ја презентира својата прва модна ревија на брендот CUBE во Скопје и воедно учествува на повеќе групни презентации и ревии во Македонија, Црна Гора и Приштина. Во 2006 започнува со работа како менаџер на шпанскиот бренд Springfield за Македонија. Во 2007 продолжува да работи како бренд-менаџер за италијанската модна Во текот на своето образование има добиено бројни признанија и награди, и го проширува своето познавање во областа на странските јазици и културата со учества на повеќе летни курсеви во Англија - (Lewis School of English- South Hampton, Colchester Institute- Oxford, King’s Josephs Hall –Oxford), Италија, Малта и Македонија.
Имаше дооолго 1 математика, и само што поправи некој кец друг и ставија Средношколка е, во брзо време доста ослабе ама на здрав начин што е за пофалба
НЕ МЕ МРЗИ СЕГА НЕ МЕ ПРАЈ МРЗЛИВА ЕПТЕН САМО ПО МАЛКУ А јас за тебе да не писнам само Силна е ќе кажам само тоа