Од градот на пивото е. Сака да се смее, весела личност. Има црвена коса, баш како таа на аватарот. Ме чека да и одам на гости, исто и јас ја чекам нејзе.
Знам како се вика, знам од каде е. Знам дека учи медицина. Знам колку години има. Знам дека има многу убав лик, и проклето добро и одговара униформата на медицинска сестра!
Знам речиси се за неа Ај нешто и вас да ви кажам. Сега четврта на факултет, нема дечко, но заљубена е. Многу е згодна, а да тоа и вие го знаете. Не само што е згодна туку има став и харизма огромна. Не сака дискотеки, повеќе сака убави места и добри пијачки. Секогаш сака да е средена, а несредени девојки во нејзина близина не сака.
Знам дека има преубава насмевка. Мислам дека си има проблем со косата,за правење фризури и такви ствари.. Има високо чело,што значи дека е многу паметна. Мислам дека сака да се слика. Има добар стил и мислам дека е трпелива. Се ми се чини дека е на филолошки. И дека сега спрема испити,куца семинарски и такви ствари.. Малку ја нервираат одделни примероци од машкиот род,но само на оние на кои таа ќе им дозволи. И мислам дека хепи заљубена. Знам дека е од Скопје. Знам дека удварачи има во изобилие.
Си учи, се мачи и она како мене . Заљубена е, сестра има, мила е. Спојлер Од Скопје сум иначе Екстраординери грл