Име, презиме, од кој град е, како изгледа. Дека е средношколка, многу зрела за своја возраст, ја обожава Ријана и Вентворт Милер...
Знам дека ја нервира Гулабица исто како мене, гледа Преживена, следи фудбал, и гледа Озборувачка, т.е. оддамна престанала да гледа.
Дека е на факултет, дека ја мрази Ава и тој, дека нон-стоп го зеза Торес , дека фудбалски ич не се согласуваме, сака кучиња (по аватарот), смислата за хумор му е мастер левел...
Сака да изучува странски јазици да гледа филмови и да слуша латино музика а и прати фудбалски натпревари
Не знам многу (а не знаев ич), прочепкав по мислењата и сега знам дека има мачка, мрази математика, сака да гледа филмови и серии, да збори на телефон, да вози ролерки иииии тоа би било тоа
Па скоро се *Одлична ученичка, ќе студира на Економски факултет ( ќе ми биде колешка ), има прекрасна сестричка , многу е згодна, среќно заљубена ииииииии така можам да си редам до утре
Во хороскоп е Спојлер лав ,многу е висока за нејзините години,паметна е,несака да се меша во туѓи животи !!
Па доста работи знам за Блек Знам од каде е, како се вика, колку години има и све што може да се дознае од фејсбук Знам дека неостварена желба и е да го посети Мадрид и се надевам дека еден ден ќе и се исполни и ќе ме поведе и мене Имаме иста љубов кон еден фудбалски клуб а богами и кон фудбалерите ...
Дека го сака Кикица и навива За Манчестер, Реал и кога ќе испаднат Манчестер тогаш за Арсенал , Челзи, Убавко девојче од Скопје
Знам дека спрема свадба. Знам дека обожава да чита книги, секоја чест за тоа Филмоман е. Моментално е внесена во Игра на тронови. Ај доста е
Знам дека е од Скопје, знам дека е правник и тоа доста добар правник. Знам дека навива за Реал, го следи и разбира фудбалот. Го сака Роналдо. Знам дека е модерна, негувана девојка.
Знам како се вика, како изгледа, одкаде е. Знам дека е луда по Роналдо и дека секако навива за Реал. Сака многу животни и има многу убаво маче и куче. Во долга врска е, правник и не ја подржува сегашната влада. Порано ја имаше многу во политичките теми и сака да дебатира за полтиика и фудбал. Исто има преубави модни комбинации а богами и стас ... Карина ме претрка . За Карина знам дека е навивач на Челзи, мислам дека сме иста возраст, дека има стипендија на ФОН и дека е одлична студентка.