Па и не знам многу, затоа морав да прокопам во мислењата. Сега знам дека е навивач на Реал Мадрид, и очигледно многу сака фудбал, оти многу мислења има во темата за Фудбалски натпревари. Роналдо го обожава сигурно. Една година е помала од мене. Често ја читам и во Вип преживеан, знам дека Никола и е многу убав. И ја нервира Лили од Како ја запознав вашата мајка.
Знам како се вика и презива. Знам дека ми е колешка. Знам дека има пеги кои и стојат многу убаво. Знам дека е од Гевгелија. Последен пат кога ја читав,беше многу заљубена и се надевам така и останало.
.шкорпија дека е во хороскоп дека по подзнак е лав.....дека не доцни....Дива,скромна,дружељубива,таинствена,принципиелна,искрена
Прилично е нова на дорумов па не знам многу за неа, пишува многу кратки постови, генерација е на внука ми, убаво си поминала за 1 Мај. Пишувај почесто
Знам дека сме од ист град. Студира на факултетов во нашиов град и сега завршува, една година е поголема. Знам дека вежба, вози точак итн, физички е активна. Од сликата во Модни критики можам да кажам дека е и ептен згодна девојка. Знам дека многу си го сака дечко и, и да, дека ептен и се допаѓаат убави машки патики.
Од каде е, кај живее моментално, кај студира и на кој смер, која година е, како се вика... многу е фина... и уште нешто мислам, само не ми текнува
Знам дека сега е матурантка, мислам дека на економски факултет ќе оди, од Скопје е, има дечко, се фарба плава и смета дека таа боја најубаво и стои, исто така има убави комбинации. Навива за Барса, Милан, Манчестер а некогаш и за Баерн . Ги мрази Реал и Челзи и тоа.
Сака да тера многу инат во Фудбалски дискусии и да ги нервира противниците 19годиншна Скопјанка која омилен филм и е Black Swan
Не е форумџика, втора година е на факултет, зема стипендија сега, навива за најдобриот Милан, и од Англиско е за Астон Вила мислам, воопшто гледа многу фудбал и одвреме на време ја посетува кладилницата Шеговито дете, сака девојќи со облини, органски не ја поднесува Ава Карабатич. Јаде многу од седмица и вили, прави добри анализи, скромен е и срамежлив барем мене таков впечаток ми оставил
Фина форумџика. Приземна,добра,мила. Партал прај у темата за асос,а и општо многу е заинтересирана за мода! Има многу интересни аватари.
Што и каде студира, колкава е, од каде е, каде живее моментално, боја на коса, паметна е и учи... отприлика тоа.
Знам како се вика. Знам од која населба е. Боја на коса сите знаеме. Знам дека ќе се мажи во моја населба и дека ќе ми стане комшивка
Знам каде живее, како се вика, знам дека е многу мила и пријатна во друштво дека свекрвата понекогаш ја мачи ама ќе ја средиме дека си е среќно заљубена, има долга врска итн итн
Како се вика, кај студира, колку години има, за кои тимови навива, го мрази тимот што го мразам и јас, многу гледа комбинации од форумџиките во Модни Критики , хумористичен, кај живее, што гледа на тв и не ми текнува друго.
Од каде е, колкава е, што ќе студира, дека ќе полага матура оваа година, а и дека била најубава на матурата