Дека не е голем обожавател на штикли, има права коса, има 14 години, има сестра која е манекенка како неа, има прекрасен вкус за мода, знам и како се вика , знам дека е слабичка... .. . . .
Палестинец, ќе бидам офф, ама морам да ти го кажам ова! Не знам колку години имаш, ако имаш 37 години, штета! Па ти се однесуваш како дете! Не сакам да ти солам памет, ама пола од твоите мислења се како да ги пишувало 9- годишно дете, те молам биди покултурен! Знаеш колку сум помала од тебе, па и јас можам така да се шалам ко тебе! Ама јас не капам на форумов, за да им ја зголемам работата на администаторите и на модераторите, тука сум за забава и некогаш за да дадам совет! Изреволтирана бев малку од твоето „однесување“ овде на форумов. Извини ако јас те навредив! Феминки извинете! Ништо не знам, и не сакам да знам! Доволно научив.
Јас за членкава над мене би кажала дека има многу зрели мислења, и со многу од нив се слагам. А оној кој нема што да кажи нешто за членот над него, немора да коментира...има некој што има што да каже. Фала пријатно.
За девојката над мене ќе кажам само дека е една исклучително храбра личност. Сакам само да и’ посакам успех и добар исход и сигурна сум дека храброста и борбата ќе и’ се исплатат и дека конечно се’ ќе остане зад неа. Сум била во многу слична ситуација и знам со што се соочува секојдневно. Остани храбра, упорна и борбена до крај Ивана!
Прилично нова,пристојна и фина личност. Културна девојка,25 години,се грижи за своето лице и има свој став.
заинтересиран во спорт, ама сите машки се братучетка му е на фемина не го гледам често на форумов сега за сега, тоа.
Само знам дека има прекрасени парчиња облека и дека одлично ги комбинира. За свои години години мислам дека има 12, 13,14 години се облекува екстра, и ми е една од омилениете постувачи во таа тема.
Хипстерка. Хмм знам дека сме иста генерација т.е имаме исти години. Знам што студира, ја знам листата на серии што ги гледа и знам дека ептен е долга листата на сериите
Навистина. __________________________________________________________________________ Има 21 година,ја сака розовата боја,ја прати модата..прилично нова. Засега толку ~
Знам дека вчера и беше роденден и дека ја сакаа она серија на канал 5 Spoiler (онаа со султанот) незнам како се вика
Дека е голем обожавател на серијата Величенствениот и дека премногу ја обожава Хуремка И излеат имаме исто години
Броевите на никот ни се исти знам дека ја сака Хурем , го гледа Величествениот и сега за сега толку знам
Има 21 година. Никогаш повторно не би го купила Би ју жолтиот,некој производ на Тафт за поголем волумен и Фа стик. Најголемиот сон и е да оди на пат околу светот,да има дечиња,да биде успешна,да има добра работа... Дека не сака полнети пиперки, мусака, чорба со месо и компири,пача, боранија и дека не јаде никакви манџи. Најубав месец и е јули. Користи кармини на голден роуз. Дека ја сака розовата боја,ја прати модата... ииии толку
Знам дека е многу издржлива и решителна личност... Утре успешно ја завршува Ун диетата.Оди на Зумба,врти орбитек... И е прекрасна личност.А да има 17 год