Има 12 години, знам како се вика, каде живее... и знам дека прекрасно и соодветно се облака за нејзините години.
Знам она што го знае цел форум дека е мотивација број 1 за држење диети. Мислам дека ја сака Ријана, средна школа е (ама не знам која година), има баш убав стил на облекување и тоа отприлика.
Cо цврст став девојка од кој не отстапува, знам за кој навива, знам дека се има доста жалено и дека не ја прателе секогаш само убави моменти, се радува на мали нешта и се надева на подобро утре. И треба ...
Многу пријатна девојка ми е, многу мила и сипатична. Има долга шатирана коса и убави зелени очи, имам момче ко што би рекла она Мислам студира на медицински факултет, од Скопје е, и си гледа интресни серии. И е најверојатно едниствениот човек на кој му се мили правниците
Последниов период живееше во хорор фил со државната матура (те разбирам целосно), ги сака книгите од Николас Спарк, навива за Италија и го сака Буфон, мислам дека учеше во Никола Карев и то
Гледа доста спорт знам, и според мене е еден од најголемите хејтери, зашто се сити на туѓите порази повеќе наго на победите не неговите фаворити, што за мене е многу неспортски.