1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    СДК неправда...тоа е она со кое се соочуваме сите, кој помалку - кој повеќе. Една од работите што најмногу ги мрзам, неправедност... но, ретко кога може да се издејствува, зар не?

...

На eli25, Lov3 и thelittle17 им се допаѓа ова.
  2. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    616
    Допаѓања:
    2.009
    СДК сите форумски игри умираат јас кога ќе се вклучам :rofl:

3. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.857
    Мислам дека поради JASON STATHAM ќе го ставам дечко ми на стнд бај

Прикачени фајлови:

• 253911 (1).jpg
      253911 (1).jpg
      Големина на фајлот:
      19,7 KB
      Прегледи:
      226
    На Springy и Mameha им се допаѓа ова.
  4. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.468
    утре ќе направиме огромна слика со рамка со мама :(
    3 недели ја нема... и уште не можам да си верувам.. ми фалиш многу... секоја ноќ и ги слушам омилените песни и си плачам...Tе сакам

На Buttterfly, Rock-a-Fella, LilBaby и 15 други им се допаѓа ова.
  5. booba

booba Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2011
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    227
  6. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    На mims-89, zhap4e, kate21 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Ај просветлете ме кој е Саваш? Оти го одрвеа на твитер и фејсбук за некој си Саваш.. или јас не сум од планетава..

На BlackSwan5 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.359
    Допаѓања:
    142.371
    Каков хедонистички период ме има фатено, чудо едно!
    Појадок пред работа, кафе и торта во кревет, капучино со пена на пауза, и ручеци со пријатели...

Конечно го усвоивме домашниот инвестициски план за 2012. Инвестиции = 0 ден. Буџетот е пренаменет за мојата омилена активност - пролетна прошетка. И тоа на многу посакувани инвестиции.
    Со какво задоволство го кажувам ова... :D. И дури ми е незгодно од сама себе што немам ни грам грижа на совест што нема да инвестираме дома затоа што ми се шета со убаво друштво на убави места.
    А има уште толку многу места во светот, нема да ми стигнат 3 животи да ги посетам сите места што ми се во план :D
    Ако оди се според планот, роденденот ќе го прославам на мојот пуст остров, кој е уште попуст тогаш кога ми е роденден, ама сакам да сум таму тогаш.

Уште само да поминат 3 досадни месеци, во кои статусот на работа треба да ми се реши - предуслов да биде се според планот. Не оставам ни простор да помислам дека може да не е така.

На glow му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Dgirlll

Dgirlll Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    953
    Допаѓања:
    7.286
  10. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.422
    serii-i-emisii/ljubov-i-kazna-a-k-ve-ceza-t9009/670.html#p933857
    all you got to know about god damn Саваш.
    Ма се, и тоа што сакаш и тоа што не сaкаш.
    Опсесија, луѓево се страшни!

11. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Да, од Љубов и казна турската серија на Сител во 19:30ч што се емитува, а за информација и не само таму, гледам се преименувало Фризерското студио во лептокарија не знам како се викаше, ама сега се вика САВАЖ. Да, да...

12. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    Во болниците и аптеките долго се чека затоа што ВРЕМЕТО ЛЕЧИ СЕ !!! ]:) :lol:

13. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сдк една реченица ја слушам по 91479813593 и не знам кој пат.

"Време ти е дечко да фатиш Кенди !"

стварно :o не сум знаела |(

Остајте ме луѓе да си учам и на мира да се нервирам за фак.

На crazylady, Cacy, ludoto19 и 2 други им се допаѓа ова.
  14. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.225
    Допаѓања:
    67.727
    Зошто, зошто ми е јазикот побрз од паметот? Не, всушност не е така. Знам што ќе кажам, премислувам дали да го кажам, ама сеедно. Ако не го кажам во моментот ќе пукнам.
    И после се каам. Како да се научам да премолчам? Или едноставно да си пукнам? Да, тоа можеби е едно од најдобрите решенија. |(

Од задутре пак ја свирам старата, досадна песна.

И колку е лошо кога нешто на што си се надевал, си се потпирал, туку така ќе отиде во неповрат. Ко да ти го тргнал некој чергичето од под нозете. И бам! Паѓаш на дупето. И баш се осеќаш онака, дупнато.

Fuck.

На la-chicka, BoaVista и Cacy им се допаѓа ова.
  15. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Не знам што да кажам.. Јас сум запрепастена. Толку цимолење за некој си Саваш, и дрндање.. убо вика еден другар сега сме пак под турска окупација.. перење мозоци со секакви плачипич*ински серии. Нека гледаат Anima planet, National Geographic би било многу подобро.

На Neytiri, Doozy и Hipster им се допаѓа ова.
  16. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.653
    Ако нешто најмногу може да ме вознемири кај некој човек тоа е пригушената добрина. Па ти хухнувај си внатре со здивот на разумот, кое е второто нешто што го љубам; и стопи се со политиката на времето; рани си го духот со празни утехи; гледај се самиот и пробувај да расчистиш со тоа нешто кое никој не може да го дофати, а сите го чувствуваат; цимоли во ноќните часови и оделувај го твоето јас од твоето его, носи кожна јакна и не ми ја давај кога ми е ладно, ама јас ќе те откријам. И нема шанси да ми се провлечеш низ прсти.

Таквите луѓе секогаш ќе ги сакам и да не е пригушена, добрина си е добрина, а јас бистро небо сакам како и месечина на темен свод. Ги имам околу мене и ги чувам како нешто најскапоцено, плашејќи се да не и го скршам порцеланот од душа. И трчкам да ги заштитам, колку од самата себе толку и од луњата надвор. Да можам цел живот би и дала на тие малку добри луѓе. Би ги делела моите години како леб на просјаците, би ја делила најмалата моја среќа и топлината која некогаш знае да ме облее. Добри мои луѓе, ќе го гланцам вашиот порцелан цел живот и ќе ви робувам, само за да можете да ја почувствувате добрината на вас.

На julie77, LivingGlam, zhap4e и 4 други им се допаѓа ова.
  17. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    The awkward moment кога некого наместо в лице си го гледал во задникот... И кога ќе ти го покаже лицето :o Surprise... :doh:

На Loritaa и thelittle17 им се допаѓа ова.
  18. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

На MandyLane, julie77 и zhap4e им се допаѓа ова.
  19. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.422
    Истото го викам и јас...
    едно е да гледаш некоја серија, било која, а друго е да ги знаеш актерите кога се родени, дека саваш имал жена, јасмин незнам колку мажи, кој со кој бил, и да се унесуваш дека си со нив во серијата и да им даваш подршка или не....
    Ама не е крив народот, криви се телевизииве кој ама буквално ни го перат мозокок со евтини срања, да турски, дал индиски, дал партиски...
    Незнам колку сте упознаени, ама гледав пред некое време емисија за Пинк телевизија, дека била формирана во 90тите за време на војната во Југославија од страна на Милошевич, се со цел на народот да му се одвлече вниманието од правите проблеми, и да му се создаде нов правец на музика-турбо фолк со кој тој ќе се весели и радува и нема да мисли на вистински проблеми.
    Мене тоа ми е рамно на денешново перење на мозоци со евтини приказни со цел пополнување на празно место и заземање на главен став дека се ни е топ, па ајде ќе се релаксираме со серииве...
    Не викам да плачеме и да се убиваме бидејќи не иде во државава, ама една асална дебата да има, една асална емисија, телевизија со реална слика и реaлен приказ на сите неште во државав, а не извитоперена-дал лево, дал десно, сеедно ти е.

На ljubam и Doozy им се допаѓа ова.
  20. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    4.184
    Допаѓања:
    3.051
    ...дека многу го мразам патниот правец Струга - Скопје - Струга - Скопје - Струга - Скопје - Струга - Скопје - Струга - Скопје... сите табли, патарини, линии, та преку...

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.