Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Сакам да кажам...

^ Значи ти сега имаш pocket full of sinshine? :D
    Филмот е сосем просечен, сцената е важна ;)
    И песничката, плаче да биде испеана :D

Тоа сакав да кажам.
    You all gotta have pocket full of sunshine.
    Или вие - или дечкото.
    Бирајте! :D

teddybear likes this.
  2. teddybear

teddybear Популарен член

Сакам да кажам...

Хахахахаха даа си имам :D :D :D Двата џеба ми се full of sunshine :D Блазе мене :rofl:
    Баш барав на нет така да си ставам да ми ѕвони мобилниот ама се откажав. :D Не најдов :) А интересно ми стана :D

Сега ке се префрлам да го гледам the secret. од еден жанр на сосем трет :) Ама таков ми е денов денес :D

3. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Сакам да кажам...

Еве јас малку да застанам во одбрана на Џулика.Девојката јас мислам дека не сакаше да каже ништо навредливо,напротив.
    Значи земете ја за пр.Мамурна,ни ги изрекламира новите плочки во купатило,и напрчените муциња.Тука е и Тренди која очито патеше од комплекс на пониска вредност,па посака некој да и каже браво дури и на туѓи фотки.

Еднаш реков-браво за стилот на повеќето феминки,има убавина во изобилие на форумов,ама како и за секоја работа така и за темава треба да се има некоја граница. ;)

joelle, julie77 and Phyramide like this.
  4. Phyramide

Phyramide Популарен член

Сакам да кажам...

СДК

we are living in a material world
    and i am a material girl
    you know that we are living in a material world
    and i am a material ma ma ma material GIRL!
    ајде запејте со мене!

:D

now girls let's have a mud fight!

Јас се извинувам за мојата иронија ама нешто се развеселив од ружава, хубава ми е! :)

Џулс ѓаолице една :devil: ;)

julie77 likes this.
  5. FBI

FBI Популарен член

Сакам да кажам...

Мене баш ми беше интересна темата, поразлична од другите :) . Не мислам дека никоја од девојките што постираа слики не сакаше да се докаже :^) .... има други места за докажување и препукување. Како што може да се забележи, си даваме совети за комбинациите, нема тука ништо лошо. Сепак Џули тоа е твое мислење ;)

marama and BoaVista like this.
  6. SexyLady

SexyLady Популарен член

Сакам да кажам...

Сдк дека само што се вратив од кај другарка. Убав помин - слушање музија, пеглање, фенирање, фризирање, лакирање, шминкање, сликање, снимање, пеење, пиење и гледање на кафе, играње, глупирање.... се чувствувам прекрасно! :dance: :makeup: :makeup: :rofl: :D

Само расположението ми се упропастува кога ќе погледнам во дебелиот учебник кој чека и вика: „Ајде, ајде земи ме, мора да учиш!“ |(

7. 2468

2468 Популарен член

Сакам да кажам...

Одлучив да се пострижам :emo:
    Лелеле, лелеее, само ако пискам после за моето долго косиче, вие ќе ми бидете криви, да знаете :!:
    Вие тука ќе ме трпите дење ноќе како плачам и се жалам :D

Само уште да ми кажете каде да си купам убава четка за фенирање, оти ќе ми треба 8)

julie77 likes this.
  8. SexyLady

SexyLady Популарен член

Сакам да кажам...

Life is food & we sometimes bite of more food than we can chew. :nod:

9. sesilija

sesilija Популарен член

10. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Сакам да кажам...

Сдк...дека ја мразам новогодишната еуфорија,ме нервираат сите тие растрчани луѓе кои тешко заработените пари ги расфрлаат на ситни безначајни лампиони,парчиња гардероба за само ТАА кратка ноќ,ноќ кои сите толку МНОГУ ја чекаат а сепак и таа е една од многуте обични ноќи,НОЌ која самите ние ја преувиличуваме.
    Зошто токму 31 декември...зошто не 18 август или некој друг ден од календарот,зошто баш декември е последниот месец од каде знаеме дека е последен? зошто да не е јуни или јули или февруари последниот месец....
    Зарем е битно какво и колку скапо фустанче ке облечете таа ноќ? дали знаете дека тие неколку илјади денари на некој му значат премногу..мало дете од ромска националност во скинати тренерки на куси ракави седи на бетонот на -5 степени со кутија пред себе,погледни го барем насмевни се..
    Секој мој чекор води кон девојка слична на мене но само по годините,инаку таа има скапи чизми,нов капут,нова шапка,раце полни со скапа гардероба и еден тон пудра...се чувствувам поинаку,се чувствувам како да сум на пониско ниво од неа бидејки немам ништо што таа има..зарем треба вака да ми е НЕ! бидејки таа треба да се чувствува помалку од мене таа нема прочитано ниту една слободна книга,таа нема отидено ниту еднаш на театарска представа....таа нема мајка со која може рака под рака во старите фармерчиња и износените чизмички да прошета,да ги насити очите од новогодишните излози,таа има само полни кеси а празно срце...
    Тешко е да се движеш во улица полна со луѓе кои во рацете носат купишта кеси со гардерова,храна.....а јас со мајка ми под рака,од излог на излог со рацете во џеб.Поминувам покрај лажниот дедо мраз му се насмевнувам,и пак посакувам да сум мало детенце кое едвај чека да помине покрај тој дедо мраз за да добие едно балонче или бомбонче...Но чукни во дрво,чукни 3 пати живи сме,здравјето е со нас...
    Ете зошто не сакам да излегувам од дома да шетам по чаршија,да го гледам светот околу мене да ја гледам реалноста бидејќи секогаш се вракам дома разочарана,потиштена...

julie77 likes this.
  11. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

Сакам да кажам...

Да, имате право за темата. Кој не сака нека не ја отвора и завршена работа. Не сакам пак да дојде до поделување како за темата На два три реда муабет...Доста се такви работи.
    Само сакам да ве замолам мислењата за таа тема да си ги пишувате таму и да не ги оптоварувате и другите теми :)
    Благодарам многу и се надевам нема да дојде до поголеми сукоби :)

12. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Сакам да кажам...

Cдк вечер код жаре бебрер, ќе биде нашата мисица :lol: у 22 и 40! мора да се смеем. овој и вика кој те вози, и паметнава му вика, мене никој не ме вози, сама себе се возам :D :D :D :lol: :rofl: Eјјј цц можно ли е вакви луѓе да ни го тошат кислородот? :lol:

13. starfish

starfish Популарен член

Сакам да кажам...

СДК и да израдувам поголем дел од Феминките, дека започната е изградбата на новиот трговски центар, кој ќе биде најголем во регионот. Ќе се наоѓа на местото кај Алумина, и ќе ќе содржи 150 различни бутици......и да, вклучувајќи ги и сите оние продавници во кои купуваме во Солун!!!! [​IMG] Изградбата е предвидена да заврши до крајот на 2011.

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

14. starfish

starfish Популарен член

Сакам да кажам...

Ги молам администраторите да превземат нешто.
    Нов напад од новозачленети!!!!!!!!!!!!!!!!

15. marama

marama Форумски идол

Сакам да кажам...

Оваа Лезбо го претера, во рок од 5 мин. 3 теми.

16. sesilija

sesilija Популарен член

Сакам да кажам...

Темата Храна и пијалоци е силувана, буквално од праскиче :swear:

Angelche likes this.
  17. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Сакам да кажам...

^^ Тоа се само тролови. Како што кажа Билката - Не ги хранете. :) Само пријавете го мислењето и модераторот задолжен за таа категорија ќе среди. :)
    Затоа да ве замолам да не им дозволите да ги исполнат своите цели и да не ги затрупате и другите теми со дискусија околу нив.

18. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Сакам да кажам...

Некоја :^)

И после не била машко или не сакала да биде лезбо. :lol:
    Абе |( |( |(

19. SpoiledBaby

SpoiledBaby Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК дека таа Lezbo треба да лета од форумов :swear:

20. karina8

karina8 Популарен член

Сакам да кажам...

Сдк математика сите бодови ги имав на писмена..и како нинџа се чувствувам :rofl: Ахх колку ме се прави ќефот кога ќе ми се исплати учењето :$ :D
    И сдк отварам Фемина и гледам на нови мислења : Lezbo Lezbo Lezbo |(

marama likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.