Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Chupe

Chupe Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2011
    Пораки:
    656
    Допаѓања:
    422
    Сакам да кажам...

За многу години празникот, сеоја нареднс година на славење да биде што помасовна, повесела.......
    Честит празник :hai:

На Buttterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.195
    Сакам да кажам...

Оооо, наголем! На Фиби најмногу. Како пее, без воздух ме остава, се заборавам да вдишам кога ја слушам :D Инаку, една мала тајна, немој да кажуваш, ама јас кога ќе се распеам иста Фиби сум... Уште да научам гитара да дрнкам, и нема да можите да не распознавате една до една ако застаниме :rofl: :rofl:

Да си се промовирам, да кажам дека ако мразите некој, слободно ангажирајте ме да и запеам на таа личност една серенада, и да треба со скршени стакла на ладново да спија :wasntme:

А да и кажам на Старфиш дека е грешка, понесекси од замрзнато ноџе 36 број, е замрзнато "ноџе" 41 број, кое воедно има дустабан и една форма на некој си паралелопипед, целиот лев. Тогаш шопингот на чевли се сведува на следнава ситуација.

Јас: Добар ден, 41 број од кои имате?
    Продавачката: Немаме.
    Јас: Фала, пријатно ;(

3. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.819
    Сакам да кажам...

Везув! Не Везув - Кракатау! Море Попокатепетел...3 пати едно по друго.
    Да беа нечии коси подолги и позаплеткани, со задоволство ќе залепев мастика во нив. А не можам, ниту смеам. А сакам. Жими дисплејов на нокиЈава сакам и те како, ноктите дури почнав да ги гризам и да расфрлам манијачки поглед на страна :devil:

Бљак па и кој шугав вкус има Орбитов. Заслужува да е залепен на нечија глава чисто колку пропорционално и сосема објективно да ја изрази шупливоста во однос со изветреаниот вкус ;)

Ојдов да сеам лутина низ етерот кој е празен, додека не се сопнам онака изветреана во една сладуњава особа која чезнеам да ја гушнам денес па да ја удрам по рамо! Кај си бе пеер!
    Три пати едно по друго ќе викам Попокатепетел! Место да терам еден човек у три лепе...места :)

Френдс фрикови, ви текнува на сцената Џои кога несакајќи ја крена слушалката за да го фати долгиот монолог на татко и на Рејчл и спушти со зборовите - stupid guy in my phone!
    Е јас само би спуштила со зборовите - stupid people in my universe! Ајт дишете друг воздух, овој е мој! :x

На blond му/ѝ се допаѓа ова.
  4. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Сакам да кажам...

Пријатели ? Фиби и смели кет ? Ги обожавам сите!!!! :rock: :rock:

Жени, а јас бе што да кажам, 1.60цм "висока" а број на обувки-40 |(

5. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Ваква неодговорност не личи на мене.
    „ Леле мори Скај , што се случува со тебе “ :^)
    Готово ветувам веќе нема да каснам и ќе бидам уредно девојче кое секој ден ќе има уредна соба. :wasntme: За овоа второто самата себе си се лажам. :sweat:

Доста се жалев и доста ветував еве ви една песничка ...уба е бре моми!!

http://www.youtube.com/watch?v=oWJFcSO- ... re=related

6. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Сакам да кажам...

Митке - Пирамитке.....диши длабоко и не се замарај. Насмеј се од 8 до 8, наместо да гледаш одкосо- подобар ефект има. Кармата ќе си среди се'.
    Претпоставувам дека уште повеќе би се изнервирала да треба да ја трпиш таа личност, како вреска и хистериша поради мастиката во косата :lol:

Кога сме веќе кај мене............СДК дека тежок е животот фраерски- тешко кој го нема хахаха
    Добро бе деца (момци), до кога ќе се расправаме. Сите сакаат фраери да бидат, сите се во некој филм.............фраер да си се правиш дома! Ако знаеш да ми склопиш две реченици на место- склопи ги. Не е работата само да се трескаат глупости :^)
    Ако си љубоморен или навреден- кажи си, не да ми одиш контра. Ама убаво викаат старите- со деца краставици не се сади хахаха !!!
    Ајт поздрав (ова е најновиот тренд на поздравување) хаха :D

На LivingGlam и Phyramide им се допаѓа ова.
  7. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.077
    Сакам да кажам...

Верувам добар дел од повозрасните девојки и жени се сеќаваат на песнава ... :)

http://www.youtube.com/watch?v=alxI1X-A ... re=related

Моментално ја слушам...и си фрцкам на столов лево - десно со газето и струкчето...ко шизика :D
    Еее тоа беа времиња и музика...
    За сите шизики на форумов...уживајте!И фрцкајте лево - десно со вашите змиски тела ;) :D

8. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сакам да кажам...

СДК многу сум среќнааа!! ^_^ ^_^ Татко ми денес на шала ме прашува -сакаш да возиш? и јас -дааа. Па си ја нагазив колата и околу 15км извозив. Незнам со која храброст ми дозволи татко ми, многу си го сакам :inlove: . Се покажав добар возач за почеток... Лелее едвај чекам да положам ]:)

СДК2 Денес директорката ни влегува на сред час и почна да ни држи довор за хигиената и за униформите |( . Еден другар не ја носеше па почна да му зборува жената, одржа говор ипол. На крај се закити со своето прашање: Па како не ти е сТрам да не носиш униформа? :D . Јас си велам ова последното не ти требаше ајт поздрав, напушти го часот :x . Директорка се напела.

9. bitter-girl

bitter-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    558
    Допаѓања:
    531
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека сум станала права риба.. :D
    Дечко ми да беше тука при првиот бакнеж ќе ми го речеше истото: Уф, каква риба си! Абе, сом не ти е рамен. :lol: Брков ти е феноменален, малку фали и да можеш да си го сукаш :lol:
    Туку дај јас да си ја земам лентата и да си го средам со време :?:

10. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.992
    Сакам да кажам...

Што убаво си јадам рефус колачи :D .
    Едните со рум и одозгора сум бело и црно чоколадо прелеани-абе баш за мој вкус,другите не се со рум,поправо не знам со што се :D ама мн се убави.Е,ајде феминки ве чекам на колачиња,вие донесете уште некоја милка и сите сте добредојдени. :)
    и рум малце нема да биде од одмет :D

11. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Сакам да кажам...

Што ми текна да го слушам Хулио Иглесиас бее, па времево не ми одговара за тоа 8) треба да е жешко а кожата да ми е влажна и солена, бутовите залепени со песок, со пиња колада во рака, пуштени коси, излупено носе и да мањачам згодни шпањолци :) ммммммм, кај се запишував па и јас за миг се најдов таму ;)

12. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

бидејки ја нема темата "ем сингл ем без другарки што понатаму" решив со вас феминки да споделам еден проблем што како се вели ми лежи на душа, епа вака:

бидејки толку пати се обидов во љубовта, ама што да правам некако на патот се наогаа погрешни да не речам кретени, решив малку да паузирам од тоа,што е мое ке си дојде кога-тогаш, и идејата ми беше да почнам повеке да се дружам и да изгегувам со другарки, ама некако не оди. Едната си има момче и почесто е со него, а другата е ептен посветена на факултетот(мора да дипломира до крајот на годинава, освен ако не и го продолжат рокот) и треба ептен сила да ја убедам да излезе од дома. Патем, тоа изглегување со некои од основно или од средно-еднаш на сто години и толку, приметувам дека ме избегнуваат и не сакам да форсирам.
    Веке во Американското Катче станав дел од инвентарот(постојано сум таму) има презентации за се и сешто и Конверзејшн и секако комуникација со луге, но дружбата престанува кога ке заврши настанот.

Почнав и да учам и Албански јазик (преку Заводот за вработување) од вчера, ама некако дружбата завршува и кога ке заврши часот. Се обидов да комуницирам со некои девојчиња , онака општ разговор, некако се резервирани, чудни.

Што се однесува на социјалните мрежи Ф.Б, Скајп ке додадеш некој женско машко за пријател, молчи ништо не кажува,или пак се манијаци за секс(машки) а пред два 2 дена, ме додала некоја си на Скајп за пријател ок, и е лезбејка, па почна да ми се пушта :sweat:

Инаку, со месеци сум во потрага по работно место(те повикуваат на 1во интервју и толку, а понекогаш ни тоа) па во случај да се вработам некаде , мислев некако што знам да почнам да комуницирам со лугје да се дружиме и да излегувам со нив, штознам. Знам дека ми е потребно дружење, промена, излегување, ама сама некако не бидува, иако на крајот на краиштата мислам да почнам да излегувам сама, ама некако опасно е , секакви луге има по градов, и на светов :puke:

Навистина не знам до каде, мислам дека заглавив, ми треба помош, совет што и да е ;(

13. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.077
  14. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.304
    Допаѓања:
    67.999
    Сакам да кажам...

Јас во чест на песната што ја постирав во Што слушате во моментов, земав да се напијам (една) чаша вино. И се размрдав, се разрипав :lol: Па не е заебанција, чардаш ногама се :D :dance:

15. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130
    Сакам да кажам...

Цело чоколадо со ориз, го снема за помалку од минута.
    Го нападнав како монструм! ]:)
    Многу монотон ден, безвезен.
    И јас сум безвезе, само гледам нешто во уста да ставам и да џвакам. Стомаков ми е како буренце.
    Ама гајле ми е, зошто утре е петоооооок!!!!! :rock:

16. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.077
    Сакам да кажам...

И јас пијам... ;)

17. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.304
    Допаѓања:
    67.999
    Сакам да кажам...

Не се ни сомневам во тоа :lol:
    Ај тогаш на здравје

18. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Чоколадо , лежење во кревет и добра музика.Уфф каква комбинација просто ми се иде да
    сссв*шам
    ...ама не биваТ. :$ :lol: :wasntme:

Јадите чоколадо и не се нервирајте за дечковците ! :)

19. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    Сакам да кажам...

Не дека не ценам креативност и останати способности,ама некогаш се чудев како луѓе поминуваат денови,месеци и години да направат некоја од оние големи макети на бродови или авиони од чкорчиња,школчиња,камчиња и сл.,убави ми се,ама си велев толку време за нешто што и не им е неопходно.Знам дека звучи лошо.А,пострашно е што јас сметав дека мене ми се неопходни пак вакви нешта-доказ за целосна љубов-да траело гушкањето доволно долго,да заспивам со пораки за „добро утро„ и „добра ноќ„ да ме гледа со оној најсјаен сјај во очи,што беше до мене кога потпретерав со алкохол :$ дури не ми беше подобро,да не се навраќам пак во праисторија.Денес не сум присутна во сегашноста,лебдам некаде на пола пат меѓу минатото и иднината и сум лоша кон себе и другите :devil: .

20. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.077
    Сакам да кажам...

На здравје! 8)

На karak му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата: