Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.404
    Не знам кога у последниве месеци имам спиено повеќе од 7-8ч ама некако така се навикнав и се после бев уморна. Денеска беше денот! Цели рекордни 12, скоро 13ч сум ги отспала, па ко нов човек сум. Понекогаш ми фалат старите навики од типот да седам до касно ноќе, да се будам за време на ручек, но сепак вака е многу поздраво мислам и се осеќам покорисно. Дома шо ми се чудат шо и викенди станувам у 8ч за да вежбам и не пропуштам доручек е друга работа ама ај. Уствари ја сум ти пензионер заробен у младо тело. :lol::rofl:
    Туку од недела нема по клише работа. Сеа коа ми текна дека иам да пишувам и учам хемија, биохемија, па сакав и филм или серија да глеам реализирав дека неам време и најдобро е у кревет да се вратам. :wasntme: Но, сепак обврските си чекаат, а недела е баш као ден полн со обврски...

На lovemme, Joi, Βικτωρία и 3 други им се допаѓа ова.
  2. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.150
    Ме боли главата,:( од времево ли е, (waiting)од гужва на луѓе и нивните муабети ли е не знам.:worried:
    Бидејќи ми е потребен малку мир, тишина за обнова на моите мозочни ќелии следи опуштање со книга, музика:music: и топол чај.:nod:
    Морам да се дистанцирам од околината, да се изолирам затоа што се цицачи на мојата позитивна енергија:nod:

На EMoonlight, Βικτωρία, "Zoki" и 3 други им се допаѓа ова.
  3. Dadusicka

Dadusicka Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    54.344
    Место не ме фаќа, ни дома:?: ни надвор:wasntme: (facepalm)

На Βικτωρία, EMoonlight, ЕденЧлен и 4 други им се допаѓа ова.
  4. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    Недела....ден кога се нешто ми недостига. Ми недостига најмногу да сум дете и единствена мака да ми е дали ќе ме пуштат цел ден надвор. Сега е хаос. Мислите за иднината, за тоа колку се покварени луѓето и какој секој гледа на било кој начин да те повреди не ми излегуваат од глава. Немир некој немир во мене, неизвесност и прашања до кога вака....но што е тоа е.

На mal.ecka и Βικτωρία им се допаѓа ова.
  5. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.578
    Допаѓања:
    44.222
    Се разбудив сабајле рано у 9 за да го ставам тепихот у соба, да усусивам, да изџогирам, да пуштам машина, да здиплам алишта, да сменам песок на мачорот и да ја исчешлам цела куќа од неговите влакна, да ги симнам завесите и да ги исперам, да се издепилирам и исчупам, да измијам садови и да си направам за јадење...

До сега само земав леб, сирење и патлиџан да јадам у кревет. Не ни мочав.

Абе обожавам недели. Особено во есен. :l:

На cresa-jagoda, Viktorijaaa5, Joi и 12 други им се допаѓа ова.
  6. Црна Ружа

Црна Ружа Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2017
    Пораки:
    1.000
    Допаѓања:
    3.684
    На Βικτωρία, Arthur, Gosh и 2 други им се допаѓа ова.
  7. christinnn

christinnn Форумски идол

Се зачлени на:
    28 август 2014
    Пораки:
    2.769
    Допаѓања:
    21.483
    Не сум спремна за почеток на работната недела.
    Сакам да лежам стуткана под ќебенце со изобилие од храна покрај мене и единствена дилема да ми е дали да читам книга или гледам филм.
    Живот со обврски не е за мене, ама па рака на срце не сум ни јас за него. :lol:

На cresa-jagoda, macka91, Βικτωρία и 7 други им се допаѓа ова.
  8. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.769
    Врска со човек од различна вера, врска со атеист, со црнец, Арап, па и со Грк... Фактот што воопшто постојат вакви теми на форум, па и со куп страници и тоа жестоки дискусии и осуди, кажува многу за тоа до каде сме со менталитетот. :drunk:

На cresa-jagoda, Joi, Ketchup и 14 други им се допаѓа ова.
  9. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.846
    Допаѓања:
    80.834
    Се додека моралното го газите, додека чистото го гледате со потсмев и презир, додека добрината само ја искористувате, додека љубовта не ја цените, додека не учите ни од своите ни од туѓите грешки, додека сакате да бидете слушнати а не да слушате, ќе бидете несреќни. Некои работи не одат така како вие сакате. Со вистината и правдата никој не може да си поигрува. (fingers)

На 8463., Таа Сум, cresa-jagoda и 9 други им се допаѓа ова.
  10. Hellobeautiful

Hellobeautiful Форумски идол

Се зачлени на:
    28 мај 2012
    Пораки:
    3.385
    Допаѓања:
    21.037
    П - Плачи
    М - мези
    С - скрени
    Е овака се осеќам. Си реков ај демек на диета малце килца да симнам за роденденов, па си направив фино лепо пуканки за мерак. Ама мачкава моја гладна сирота (демек, 100 пати на ден јаде) ми се упика во тањир и јас сакајќи да се тргнам истурив пола тањир пуканки. И ми се одјаде. А гладна сум. Ќе пукнам :@

На Βικτωρία и Crna Dama им се допаѓа ова.
  11. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    После прочитани коментари за тоа како некои жени си ставаат лукче, оцет, бело вино, јогурт во половиот орган кога имаат некаков исцедок, срам ми е да ги погледнам јадењата.

Абе салата правите во вагина, или се обидувате да ја излечите?
    Со лук и јогурт?
    Знаете дека постои гинеколог, нели?

На никоја од нас не и е пријатно кога оди на контрола таму, ама сфаќате ли дека тие доктори завршиле за да бидат гинеколози и тоа им е работа?

Ајде ок, пробај некаков бабин рецепт, ама кога гледаш дека не ти доаѓа подобро тогаш прекини со домашните рецепти и појди на доктор...А не, чекај лукче да ставам, оцет малку, сол по своја желба, јогуртче мхм хм (lalala) (lalala)

На *Amethyst*, cresa-jagoda, Βικτωρία и 6 други им се допаѓа ова.
  12. ccca

ccca Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2013
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    1.205
    горниот пост се поништува самиот себе заради содржината на истиот, мислам дека полот не е доволен за донесување одлуки на ниво на модератор на форум (политиката жена сум затоа сум во право е исто толку залудна како да кажеж да беа мажите паметни ќе раѓаа или да беа жените паметни ќе мочаа стоејќи...и двата случаи се исто подеднакво залудни и самопоништувачки)

Capture.JPG

мислам дека не личи на модератор да шири пропаганда (годниот qoute е делумна претстава за постот што беше избришан)

На darko clash и Βικτωρία им се допаѓа ова.
  13. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.902
    Допаѓања:
    173.530
    Ако беше доволно паметен ќе прочиташе на што се однесува мојот одговор ;)
    Членот навредува цела нација, јас кажав дека има македонки што се грди па никому ништо. Не е релевантно тоа за темата.
    А ти ако си се пронајде како грдичок, тогаш да закажеме една промена на личен опис, и онака пластични хирурзи има еден куп
    И да знаеш, темава не е за оваа намена. Има во делот за форумот вакви теми..
    Ниту пак темата врска со грк е за да си ја мерите..убавината

На cresa-jagoda, Ketchup, "Zoki" и 4 други им се допаѓа ова.
  14. Црна Ружа

Црна Ружа Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2017
    Пораки:
    1.000
    Допаѓања:
    3.684
    Јас пак имам приметено дека особи кои често ги користат поимите како вистина, правда и добрина обично не го знаат значењето на тие поими и можеби со секојдневното инсистирање на нив се обидуваат нешто да си докажат себе си, да си дадат некоја вредност.
    Нема нешто лошо во тоа per say но станува стравично заморно и иритантно после извесно време :angel:

На Tan4ence, theowndemon, Gosh и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.846
    Допаѓања:
    80.834
    И јас го имам тоа приметено Ружо. :)

На baba Rada му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Purplelilac

Purplelilac Форумски идол

Се зачлени на:
    3 септември 2016
    Пораки:
    2.417
    Допаѓања:
    34.778
    СДК
    Како да учиш кога соседите ти се срцки што си прават журка цел ден и пуштаат супер музика, и се што посакуваш е да одиш и да им се придружиш на журката наместо цел ден да бидеш над книга :?: ^_^

На cresa-jagoda, crazylady, Βικτωρία и 3 други им се допаѓа ова.
  17. kolumnistot

kolumnistot Популарен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2012
    Пораки:
    2.021
    Допаѓања:
    14.425
    Во изводот кога се раѓаме дефинитивно треба да и го стават најважното правило за животот
    (посебно на нас жените):
    Не трошете време и енергија на оние кои не ве сакаат и кои воопшто не се грижат за вас!!!
    И посреќни и поисиполнети и со повеќе верба во луѓето и со повеќе леснотија ќе одиме низ животот, сигурно....

На winter flower, Βικτωρία, Crna Dama и 2 други им се допаѓа ова.
  18. macencef

macencef Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    2.125
    Допаѓања:
    3.172
    дечко, машала, умо да ти го немам, ама затоа самодовербата да

19. veteruska

veteruska Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2014
    Пораки:
    1.977
    Допаѓања:
    5.800
    „Од денес не може ништо да ме совлада затоа што стравот си замина.Се разделуваме сега,оди во мир и не враќај се никогаш повеќе.Јас сум создадена да бидам среќна.

На Βικτωρία, carangigia и Crna Dama им се допаѓа ова.
  20. Matotheja

Matotheja Популарен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2017
    Пораки:
    1.208
    Допаѓања:
    9.359
    Љубовџии, али не смееш да се заљубиш во љубовџија. Води љубов со него, уживај додека трае, но не се заљубувај во него. Тој е ничиј и сечиј. Ќр ти подари убави моменти. Не го заборавај, не му се лути. Ти го сакаш како таков. Само памти колку било убаво со него додека траело и задоволи се со тоа. Биди среќна што си била со него. Али не се заљубувај во него.

На crazylady, Dream-Girl, christinnn и 11 други им се допаѓа ова.