Ах да можев барем на минутка да ги отворам градиве. Да ја изладам душата, да ја исчистам од тежината која се насобрала....
Сдк доста ми е од овој балкански менталитет Сакам да сум во cozy house некаде во Британија, снег надвор, јас во кревет во пижами, пуштен Хари Потер маратон, да јадам пица и пијам пиво
Ех што ни направија медиумите и модерново време. Само доктори и магистри од сите области околу нас. Зошто да читаме стручна литература, се си има на интернет #прашањакоимемачат
Сакам да кажам дека форумов многу лошо ми влијае. И добро, ама повеќе лошо. После форумов како да му верувам на педијатарот или на било кој доктор? На што да верувам? Ќе се префрлам од Мајки и деца во Секс темите, подобро.
Затоа треба да се активирате и вие 'искрените', па да му ги затните муцките на дечиштата и лажговците
Ова "искрени" случајно или намерно е у наводници? Не за друго, не знам како да го сфатам, како комплимент или навреда.
Навреда, дефинитивно! И се разбира... во наводници. Како можам јас искрено да зборувам за се'? Што ве спречува вам?
Сите сакам да ве натерам да пишувате на подфорум секс... и тоа искрено.. Посебно жените Посебно оние во брак
Вас. Може и други работи да се научат на форумов, не мора само секс да е.  Ај доста е, да не ни тргне годината со опомени за спамирање.
Не мора да е само секс.. и не е само секс. Ама секој си одбира свој начин на делување во општеството... Секој со својата борба ... за еманципација И не се замарај со правопис Ја промашваШ поентата п.с. нема да те опоменат тебе, мене може и бан направо да ми стегнат.. поради куп опомени.. Таман.. ќе се релаксирате, зошто ќе нема кој да ве тера да пишувате за секс
Вајлд, душо моја, а да ти предложам јас тебе повеќе да се сексаш а помалку да пишуваш за секс..батали теорија, премини на пракса...и така бракот ти е отворен, ти овде по цел ден на форум...да не не се врати оној твојот
Се сексам колку што сакам, и зборувам колку што сакам. Нема правило за тоа колку некој зборува, или колку се секса И ти ја промашваш темата/поентата
Кога сме мали сакаме да пораснеме а кога сме големи сакаме да сме мали доволно е јасно по тоа што малиот сака чоколадо со лешници а јас животинско царство. ..